Dăncilă îl SOMEAZĂ pe Klaus Iohannis: "Foamea de putere a acestui om..."

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Viorica Dăncilă a ţinut astăzi o şedinţă de guvern, pe care a început-o cu un val de atacuri dure la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a liderilor PNL, pe care i-a acuzat de "foame de putere"

"În lipsa unui program de guvernare şi în lipsa unui plan concret din partea PNL, Klaus Iohannis face ceea ce ne-a obişnuit pe toţi de cinci ani, trage de timp şi încearcă să distragă atenţia de la acest lucru aruncând în spaţiul public jigniri.

Însă ceea ce îngrijorează este foamea de putere a acestui om şi lipsa de viziune a celor care îl înconjoară.

Prin mesajele publice pe care le lansează, autointitulaţii salvatori ai democraţiei demonstrează că sunt capabili de orice pentru a-şi masca incompetenţa.

Îi somez public pe candiatul Iohannis şi pe gălăgioşii lideri ai PNL să abandoneze discursul urii şi al jignirilor la adresa cetăţenilor şi să se concentreze pe creionarea unui program de guvernare. Dacă nu sunt în stare, să spună public şi să îşi asume că au dat jos un guvern doar din considerente electorale.

Citeşte şi: DECALOGUL lui Dăncilă. Cele 10 promisiuni electorale cu care porneşte în campanie

Am observat că liderii PNL şi Klaus Iohannis au simţit nevoia să spună că nu vor tăia pensiile şi salariile după ce au anunţat mai multe măsuri de tăieri şi austeritate. Îi invit să semneze pactul pentru bunăstare, semnat deja de un milion de români.

Aceste partide au mai operat epurări politice şi în trecut, sub pretrextul eficientizării activtăţii guvernului, aşa că nu pot fi crezute pe cuvânt.

Aşa cum am declarat, ne dorim ca această perioadă de instabilitate politică să se încheie cât mai repede pentru că acest blocaj creat de ambiţiile lui Klaus Iohannis să nu genereze efecte negative asupra economiei ROmâniei.

Noi vom continua să ne îndeplinim obligaţiile faţă de oameni aşa cum este normal. În plus, sunt multe proiecte pentru dezvoltarea ţării care nu pot fi demarate pentru că, în prezent, guvernul nu mai poate adopta decât acte de administrare a ţării", a mai spus Viorica Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel