Niculae Bădălău: "PSD a plătit prețul nehotărârii"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Niculae Bădălău face un apel către membrii PSD să lase tensiunile interne deoparte şi să facă o analiză serioasă în urma scorului dezastruos obţinut de candidatul lor la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă. Fostul ministru al economiei a mai precizat că PSD a plătit "preţul nehotărârii".

"Ziua de 24 noiembrie 2019 a scris istoria unei conjuncturi politice de la care suntem obligați să luăm lecțiile necesare, chiar dacă ele dor.

În primul rând PSD-ul a plătit prețul nehotărârii de a fi luat la timpul potrivit măsurile logice, realiste pentru a intra în prezidențiale cu aplomb și cu șanse mult mai mari de câștig.

În al doilea rând, am învățat, încă o dată, dacă mai era nevoie, că tensiunile interne ne fac rău tuturor și slăbesc partidul. Ele trebuie evitate prin comunicare, echilibru, înțelepciune și toleranță reciprocă.

Nu este de neglijat și faptul că fiecare lider din teritoriu, fiecare responsabil, înainte de a critica sau de a emite pretenții, trebuie să-și analizeze propriile performanțe, să-și identifice problemele și să le rezolve în mod eficient.

Consider că acum este momentul să ne dezbrăcăm de haina superficialității și a intereselor mărunte și subiective, să analizăm atent și să luăm măsuri ferme și corecte pentru a repune PSD-ul acolo unde îi este locul, în inimile și în preferințele românilor.

Ca de fiecare dată, echipa PSD Giurgiu a demonstrat și acum că este cea mai bună, obținând un rezultat de excepție, în condiții vitrege, pe alocuri.

Mulțumesc primarilor, liderilor de organizații, membrilor de partid și întregii echipe din Giurgiu care au făcut posibilă această victorie.

Mulțumesc giurgiuvenilor care au votat din nou PSD și, acum, la ceas de cumpănă politică le spun lor, dar și celor care nu ne-au votat sau care nu și-au exprimat acest drept că, în cel mai scurt timp le vom da motive reale să vină alături de noi la alegerile locale și cele parlamentare!", a scris Niculae Bădălău, pe pagina de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel