Dăncilă CANDIDAT. Niculae Bădălău: "Este de APRECIAT"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Niculae Bădălău, lider al PSD Giurgiu și ministru al Economiei spune, pentru Mediafax, legat de anunțul Vioricăi Dăncilă, potrivit căruia dacă partidul îi va cere să candideze la președinție o va face, că este de apreciat mesajul, important fiind însă ca PSD să câștige.

"Este de apreciat faptul că doamna președintă Dăncilă vrea să candideze sau se oferă să candideze. În acest moment sunt niște măsurători și, în funcție de aceste măsurători, CEX- ul va lua decizia cea mai bună. Eu nu am nimic împotriva niciunei candidaturi, ceea ce eu îmi doresc este ca candidatul propus de Partidul Social Democrat să câștige alegerile. Și aici avem foarte mulți oameni valoroși: doamna președintă Dăncilă, domnul ministru Teodorovici, doamna Firea, cei care s-au oferit să candideze cu siguranță că sunt oameni de partid, ideea este sa realizăm o coeziune și tot partidul să se mobilizeze pentru a câștiga alegerile. Partidul Social Democrat tot timpul a oferit candidați buni. Mi s-a părut o declarație responsabilă, o declarație de asumare, pentru ca nu e simplu ca președinte să-ți asumi o asemenea sarcină", a declarat Niculae Bădălău, pentru Mediafax..

Președintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, joi, că dacă partidul îi va cere să candideze la alegerile prezidențiale, va accepta ce spune formațiunea și nu va da înapoi, menționând însă că opțiunea sa este să meargă în spatele altui candidat.

"Nu am luat încă în calcul acest lucru, am considerat că voi merge cu un candidat, iar eu ca prim ministru și președinte PSD îl voi sprijini. Dar nu vreau să creadă că sunt un om laș. Dacă partidul îmi va cere acest lucru și va crede că este singura soluție, voi accepta ceea ce spune partidul. Dar în acest moment, eu cred că este bine să avem un candidat și eu să sprijin acel candidat. (...) Dacă nu există o altă opțiune care efectiv să ne ducă spre turul II, dacă partidul va cere, nu voi face un pas înapoi, dar opțiunea mea este să merg în spatele altui candidat", a spus Viorica Dăncilă, la DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel