Dăncilă, ACUZE DURE la adresa lui Iohannis: „Are PROBLEME. Știm ce s-a întâmplat cu casele?”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Premierul Viorica Dăncilă l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că s-a înscris în cursa prezidențială, deși are probleme penale legate de casele pe care le deține.

„Am avut o discuție cu președintele CE și am discutat despre propunerile pe care trebuie să le facem și modul în care trebuie să procedăm în perioada următoare.

(Dan Nica rămâne prima opțiune?) Dan Nica rămâne, am făcut două propuneri, un bărbat și o femeie, a fost Rovvana Plumb, Dan Nica rămâne propunerea în continuare. Este o persoană respectată și susținută de grupul PES. Avem și o femeie, dacă se va cere acest lucru, pe Gabriela Ciot, secretar de stat la MAE.

Vom proceda după modul în care va proceda și Ungaria. Dacă Ungaria merge cu două propuneri, mergem și noi tot cu două propuneri. Nu cred ca va avea problema (Dan Nica). Eu cred în prezumția de nevinovăție, judecata se înfăptuiește de către judecător.

Despre dl președinte Iohannis știm sigur ce s-a întâmplat cu casele, are probleme și totuși este candidat la președinția României.

(Dacă va fi o singură propunere, cine va fi?) Vom rămâne pe prima propunere, Dan Nica.

Șefa Comisiei nu mi-a vorbit despre un consens cu președintele Iohannis. Cred că până la sfârșitul săptămânii voi trimite propunerea. Înainte să trimit propunerea voi discuta și cu președintele", a declarat Viorica Dăncilă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel