Dăncilă, despre candidatura la prezidenţiale: "A mai candidat un preşedinte PSD. Trebuie să învăţăm din ceea ce s-a întâmplat atunci"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale încă nu este clar. Viorica Dăncilă a declarat că nu a discutat încă acest subiect şi nici nu a căutat în afara partidului, însă PSD va anunţa un candidat pe 11 august.

"Nu am discutat despre nimeni până acum, nu am discutat decât despre candidaţi din interiorul partidului. Şerban Nicolae şi-a arătat disponibilitatea de a candida, vom vedea şi alţi colegi şi săptămâna viitoare vom demara sondajele. Ultimele sondaje le vom face cu primii trei candidaţi, pentru a avea certitudinea că din toţi care pot deveni prezidenţiabili, vom alege cea mai bună variantă", a spus Viorica Dăncilă, la România TV.

Cât despre o posibilă candidatură a sa la prezidenţiale, Dăncilă a spus că nu vrea să repete episodul Ponta.

"Avem deja experienţa trecută în care preşedintele partidului a candidat pentru preşedinţia României. Cred că trebuie să învăţăm din ceea ce s-a întâmplat atunci, şi ştiu că pot ajuta candidatul stând în spatele lui", a mai declarat Viorica Dăncilă, la România TV

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel