Dan Tăpălagă şi Cristian Pantazi pleacă de la HotNews

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Doi jurnaliști de bază de la HotNews și-au anunțat plecarea de la această publicație.

Doi jurnaliști de bază de la HotNews și-au anunțat plecarea de la această publicație. Este vorba despre redactorul-șef Cristian Pantazi și de Dan Tăpălagă, editor coordonator.

 “Chiar dacă azi ne despart viziuni diferite, sunt convins că vom merge ani buni de aici încolo pe același drum” , scrie Tapalagă în ultimul editorial.

"Se încheie astăzi una din cele mai frumoase călătorii din cariera mea de jurnalist. Foarte probabil, curând va începe alta. După aproape 12 ani, colaborarea mea cu HotNews.ro se oprește aici. Cât timp am avut un cuvânt de spus în conducerea editorială, am căutat împreună cu Cristi Pantazi și cu toți ceilalți colegi din redacție să servim exclusiv interesul public, adevărul și ne respectam cititorii aducându-le informații și analize de calitate. Le mulțumesc colegilor și le spun să fie mândri de ceea ce fac. Au datoria față de public să-l onoreze la fel ca până acum, mai ales că vin vremuri tot mai grele. Câtorva le datorez niște scuze. N-am fost întotdeauna ușor de suportat. Le mulțumesc acționarilor pentru deplina libertate editorială oferită în vremuri tulburi și pentru curajul de a rezista în momente dificile pentru presa din România. N-au fost deloc puține încercările prin care am trecut împreună. Chiar dacă azi ne despart viziuni diferite, sunt convins că vom merge ani buni de aici încolo pe același drum. Ce ne-a unit puternic a fost credința într-un set de valori. Asta nu s-a schimbat fundamental. Sper ca într-o bună zi ne vom întâlni din nou. Am avut alături de noi cel mai puternic aliat: un public avizat și exigent. El ne-a motivat când totul părea pierdut, ne-a susținut și ne-a dat motive să nu facem nici un pas înapoi. Tot el ne obligă astăzi să continuăm. Cititorilor care au avut în tot acești ani încredere în mine le cer puțintică răbdare. Ne vom revedea curand în următorul proiect editorial. Vă multumesc încă o dată tuturor!",a  scris Dan  Tăpălagă pe HotNews.ro.

Și redactorul șef a anunțat public plecarea după 14 ani.

“Despărțirea de HotNews.ro. Un nou început. A venit timpul să aleg alt drum. După aproape 14 ani în cea mai tare redacție din România, plec de la HotNews.ro pentru un alt proiect editorial împreună cu Dan Tapalagă și alți ziariști de calibru. Las în urmă o redacție formidabilă și un public excepțional. HotNews.ro e una dintre ultimele busole funcționale într-un peisaj mediatic deșertificat, și sunt convins că așa va ramâne. O mulțumire aparte li se cuvine acționarilor. Au creat și dezvoltat un produs jurnalistic de referință în jurul unor valori clare și asumate unanim. Vouă, cititorilor, vă mulțumesc pentru încrederea cu care m-ați investit în toți anii ăștia. Am căutat permanent să servesc interesul public, să aflu adevarul și să îl public. Am făcut și greșeli, dar ați înțeles că ele sunt inerente în meseria noastră și că niciodată nu am scris cu rea-credință. Sunt convins că ne vom întâlni din nou, ca ideile și valorile în care credem sunt comune. Mai multe detalii despre noul proiect lansat împreuna cu Dan Tapalagă - în curând. La bună revedere!", a scris  Cristian Pantazi pe Facebook.

Foto- Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel