Dan Negru, revoltat: "Facturile au explodat și aflu că energia regenerabilă n-o să mă salveze! Vin frigul și bezna în Europa!

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Dan Negru, despre energia regenerabilă: Facturile au explodat și aflu că energia regenerabilă n-o să mă salveze! Vin frigul și bezna în Europa! / Foto: Facebook
Dan Negru, despre energia regenerabilă: Facturile au explodat și aflu că energia regenerabilă n-o să mă salveze! Vin frigul și bezna în Europa! / Foto: Facebook

Jurnalistul și realizatorul TV Dan Negru a vorbit despre unul din subiectele cele mai populare ale momentului, mai exact, transformarea energiei fosile (petrolul, cărbunele, gazul) în energie regenerabilă și cum acest concept nu poate rezista pentru români în timpul iernii.

Dan Negru, supranumit și  „Regele Audiențelor”, este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Dar chiar și așa, titlul de care se bucură, nu îl poate ține departe de criza financiară care își arată ghearele, sau de folosirea energiei fosile: „Facturile au explodat și aflu că energia regenerabilă n-o să mă salveze! Vin frigul și bezna în Europa”.

Întotdeauna un tip care a spus lucrurilor pe nume, Dan Negru explică în postarea sa de pe Facebook că energia verde are un marketing extraordinar de bun, însă nu are și rezultatele pe care le promovează, oamenii apelând tot la folosirea gazelor și cărbunilor, „De la omul din peșteră și pănă la omul de azi, așa aprindem focul.”

 

Dan Negru: „Când vedeți breaking news-uri despre energie întrebați-vă dacă noi suntem maimuțe sau maimuțele sunt oameni?”

 

Iată ce a scris vedeta pe Facebook în această dimineață:

„Se tot vorbește de mulți ani despre energia regenerabilă, verde care ar trebui sa înlocuiască energia fosilă: petrolul, cărbunele, gazul...

Marketingul energiei verde aproape că m-a convins că evoluăm ca specie, mă simțeam prost că am diesel și admiram morile de vânt de pe câmpii.

Acu' vine iarna! Facturile au explodat și aflu că energia regenerabilă n-o să mă salveze! Vin frigul și bezna în Europa pentru că omul nu poate să rămână civilizat fără fosilele animalelor și ale plantelor moarte pe care le arde. De la omul din peșteră și până la omul de azi, așa aprindem focul.

Suntem specia care-și construiește bunăstarea arzând trupurile înaintașilor noștri. Fosilele lor ne aduc civilizația! Restul e pălăvrăgeala de doi bani!

Carl Sagan zicea că "suntem ca un cult de canibali care subzistăm arzând trupurile moarte ale strămoșilor și ale rudelor noastre îndepărtate". Atât am putut...Când vedeți breaking news-uri despre energie întrebați-vă dacă noi suntem maimuțe sau maimuțele sunt oameni?”, a postat prezentatorul tv pe pagina sa oficială de Facebook, având ca status ”simțindu-se neghiob”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel