Dan Negru, despre averile "miraculoase" din ultimii doi ani: "Găinarii și bogații de azi nu au conștiința liniștită!" 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Dan Negru a postat un mesaj în care vorbește despre averile dobândite "miraculos" în România" 

Vedeta Kanal D a vorbit despre tradiția milionarilor din vestul Europei, vorbind despre cazuri celebre din Olanda sau Franța. 

"Averile facute în pandemie au readus dezbaterile despre averile de după revoluție. In dezbaterile astea, la fel ca și până acum, fiecare-și apără angajatorul bogat, puternic și slăvit E vina noastră ca n-am știut să spunem oamenilor că cel care nu se satură de bogăţie, putere şi slavă, va fi mereu sărac, slab şi josnic.

E vina noastră că-i îngăduim pe ăia care spun că pușcăria lui Coposu e totuna cu pușcăria găinarilor de azi. România nu are azi niciun milionar notoriu din tată-n fiu. Nu e așa in lume! Cel mai bogat om din Olanda este Charlene de Heineken, stră-bunicul ei, Gerard Heineken, a înfiinţat compania in secolul 19.Liliane Bettencourt, cea mai bogată femeie din Franţa și a sporit capitalul imperiului cosmetic L'Oréal, înfiinţat de tatăl ei.

Kjeld Kristiansen, cel mai bogat din Danemarca, a crescut compania Lego înființată de bunicul lui. "Bunicul" averilor alor noștri e statul român ! Nimic nu te face mai puternic decat o conștiință liniștită. Coposu, Maniu sau Brătienii închiși în pușcăria de la Sighet au avut-o. Găinării de azi, oricât de slăviți și puternici ar fi, n-o au ! Pentru că nesătulul de bogăție va fi mereu sărac și nesătulul de putere va fi mereu slab!" a transmis Dan Negru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel