Dan Barna: "E un rezultat istoric. Drumul este unul corect"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Dan Barna
Sursa foto: Facebook @Dan Barna

Președintele USR, Dan Barna a vorbit după închiderea urnelor. Exit Poll-ul arată că alianță USR-PLUS a obținut 17% din voturi. 

"Mulțumiri tuturor românilor care au înțeles că este important să meargă la vot în aceste condiții. Este un rezultat istoric. Am arătat că drumul pe care l-am ales este unul corect. Am obținut un rezultat dublu față de precedentele alegeri parlamentare. Rezultatul spune că nu se va putea face reformă fără USR-PLUS. Pentru asta mulțumesc foarte mult electoratului și oamenilor care au înțeles că este vorba să facem o schimbare," a declarat Dan Barna, în urmă cu scurt timp.

Liderul alianţei a spus că participarea redusă la scrutin arată cât de greu este pentru România să iasă dintr-o "logică de pesedism".

"Victoria de astăzi şi rezultatul de astăzi al USR PLUS este un pas important pe care ne asumăm să îl ducem mai departe în Parlament şi în Guvern", a dat el asigurări.

Barna a intervenit în conferinţa de presă de la sediul USR PLUS online, deoarece el se află în autoizolare, fiind infectat cu noul coronavirus.

[citete si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel