Dacian Cioloş, ENERVAT de un moderator: "Văd că ne plac prescurtările"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Dacian Cioloş a avut o reacţie dură la adresa unui moderator Digi24 care, într-o discuţie privind rezultatele exit-poll, a prescurtat denumirea alianţei de la USR-PLUS, doar la USR.

Moderatorul Maris Pancu l-a întrebat pe Dacian Cioloş dacă ia în calcul ipoteza "ca USR să ajungă pe locul al doilea şi PSD pe locul trei, PNL pe primul loc".

În acel moment, liderul PLUS a reacţionat vehement:

"Nu USR, USR-PLUS. V-aş ruga să fim fideli. Eu văd că ne plac prescurtările. Avem o alianţă de două partide: partidul PLUS, Partidul Libertate Unitate Solidaritate şi USR, Uniunea Salvaţi România. Sunt două partide. Tot aud USR. USR e un partener în această alianţă, împreună cu PLUS. Dacă vrem să fim fideli cu realitatea, vă rog să facem acest efort, să ne amintim de faptul că avem o alianţă a două partide, două partide noi care, iată, primesc astăzi un mandat foarte clar din partea românilor care s-au mobilizat, deci e Alianţa 2020 USR-PLUS", a declarat Dacian Cioloş, la Digi24.

Liderul PLUS a completat apoi că indiferent care vor fi cifrele finale de după vot, alianţa va lua în serios mandatul primit de la români.

"Cu cele peste 300 de mii de voturi din diasporă care înseamnă, din estmările noastre, cam 3% care urmează să fie redistribuite, într-adevăr, clasamentul paote să se schimbe. Dincolo de clasament, pentru noi oriucm este extraordinar ca două partide  noi pe scena politică din România să primească acest mesaj de încedere din partea românilor şi vom lua foarte în serios mandatul pe care l-am primit", a mai spus Cioloş la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel