Cutremur în Italia: „Am simțit ca o lovitură puternică”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Cutremur în Italia urmat de numeroase replici
Cutremur în Italia urmat de numeroase replici

Un cutremur a fost înregistrat, în această seară, în Italia.

Cutremur a avut loc în regiunea Marche și a avut o magnitudine de 3,0 grade pe scara Richter. Seismul a fost situat la 2 km de Roccafluvione (Ascoli Piceno) la o adâncime de 21 km.

Pământul s-a cutremurat în Marche la ora locală 19:31. 

 

Mai mulți cetățeni au raportat că au simțit seismul pe rețelele de socializare. Mai mulți utilizatori de pe Twitter susțin că au simțit ca „o lovitură puternică”

Momentan nu au fost raportate pagube.

 

Vezi și 

 

Germania, zguduită de un cutremur. Seismul, resimțit în Italia, Austria, Franța și Elveția

 

Pământul s-a cutremurat în sudul Germaniei pe 16 octombrie, la ora locală 06:13. Seismul a fost înregistrat cu magnitudinea de 4,1 grade pe scara Richter și a fost resimțit în Italia, Luxemburg, Liechtenstein, Elveţia, Franţa și Austria.

În câteva minute, sute de oameni din multe părți ale Baden-Württemberg au raportat pe rețelele de socializare că au simțit cutremurul. Utilizatorii spun că „toată casa din Stuttgart”, de exemplu, „s-a cutremurat”. Un utilizator din Ludwigsburg a raportat despre un „rulou trântit”. Există, de asemenea, rapoarte despre cutremur din districtul Calw și din jurul Tübingen, Heilbronn și Reutlingen.

Un utilizator a raportat pe contul de Facebook: „Ușile dulapurilor s-au trântit și patul a vibrat, parcă eram pe valuri”.

Cutremurul a fost resimțit clar și în anumite părți din Italia, Luxemburg, Liechtenstein, Elveţia, Franţa și Austria. Potrivit SED, pagube minore sunt posibile într-un cutremur de această magnitudine în apropierea epicentrului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel