Curăța tastatura computerului cu bicarbonat de sodiu. Un truc rapid și inteligent, de care nu știai

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Curăța tastatura computerului cu bicarbonat de sodiu. Un truc rapid și inteligent, de care nu știai
Curăța tastatura computerului cu bicarbonat de sodiu. Un truc rapid și inteligent, de care nu știai

Astăzi vă dezvăluim un truc rapid și inteligent pentru a vă curăța tastatura computerului cu bicarbonat de sodiu. Uneori, o cârpă simplă poate să nu ajute la curățarea unei tastaturi deosebit de murdare. De fapt, cea mai mare dificultate o reprezentată spațiile dintre butoane, adesea imposibil de curățat.

Deci cum te descurci? Bicarbonatul de sodiu este la îndemână, folosit adesea în curățarea casei. Amintiți-vă, totuși, că bicarbonatul de sodiu nu igienizează și că, în cel mai bun caz, este un excelent agent de albire care poate da un aspect curat tastaturii computerului.

Nu arunca cremele pentru față și corp care au expirat. Le poți folosi la treburile casnice și vei economisi și bani

Vă dezvăluim un truc rapid și inteligent pentru a vă curăța temeinic tastatura computerului cu bicarbonat de sodiu.

 

Pentru a rezolva problema unei tastaturi, care nu este întotdeauna curată, în ciuda eforturilor, puteți recurge la bicarbonat de sodiu și amidon lichid. Din aceste ingrediente se poate face o pastă, care trebuie întinsă de-a lungul tastelor tastaturii. Deoarece este foarte maleabilă, pasta poate pătrunde cu ușurință chiar și în cele mai adânci spații  dintre butoane. În acest fel, îi poate reda tastaturii un aspect curat.

Haine arse cu fierul de călcat? Un cub de zahăr poate rezolva problema. Cum funcționează cel mai tare truc

Lăsați pasta să stea pe tastatură câteva secunde, apoi îndepărtați-o ușor. În așa fel, este posibilă îndepărtarea eficientă a prafului sau a murdăriei de pe tastatura calculatorului.

SFAT: Spălați-vă întotdeauna mâinile înainte de a utiliza computerul. Deoarece sunt obiecte cu care intri des în contact, este bine să cureți cât mai des tastatura și mouse -ul.

Haine și cearșafuri parfumate și fără cute. Adăugă câteva picături minune în apa fierului de călcat și vei fi uimită de rezultate

Pentru a evita murdărirea lor înainte de timp, nu uitați să vă spălați întotdeauna mâinile înainte de a porni computerul. De fapt, că tocmai din cauza unei astfel de neatenții tastatura se murdărește mult mai mult decât ar trebui.

 

Alte trucuri cu bicarbonat de sodiu pe care toată lumea ar trebui să le știe. Îți rezolvă problemele cât ai clipi 

 

Calmează aftele - Aftele sunt ulcere mici și dureroase care se pot forma în gură. Spre deosebire de răni, leziunile aftoase nu se formează pe buze și nu sunt contagioase. Deși sunt necesare mai multe dovezi, unele cercetări au descoperit că apa de gură este excelentă pentru a liniști durerea cauzată de afte. Pentru aftele bucale, folosește rețeta de apă de gură de mai sus. 

Albește dinții - Un sfert de linguriță de bicarbonat de sodiu amestecat cu apă oferă dinți mai strălucitori și mai albi. Periajul dinților cu bicarbonat de sodiu ajută la albirea unor pete dentare. Amestecați câteva picături de apă cu un sfert de linguriță de bicarbonat de sodiu, amestecați și faceți o pastă groasă. Aplicați-o pe dinți cu degetele sau cu o periuță de dinți cu peri moi. De asemenea, poți înlocui apa de gură dacă adaugi 1/2 linguriță de bicarbonat la jumătate de pahar de apă caldă. Doar te clătești cu ea și ai rezolvat!

Dizolvă câteva pastile de aspirina și stropește plantele de cameră. Vei fi uimit de rezultat, iar vecinii te vor invidia

 

Tratează mâncărimile pielii - Bicarbonatul de sodiu ajută la reducerea mâncărimilor și a roșeței cauzate de înțepăturile de insecte sau provenite din alte probleme ale pielii. Acesta întrerupe bacteriile de la suprafață care ajută la prevenirea infecțiilor. Faceți o pastă de bicarbonat de sodiu și aplicați-o pe zona afectată pentru ușurare.

Îndepărtează petele - Bicarbonatul de sodiu ajută la înveselirea și dezodorizarea hainelor. Este un instrument valoros atunci când speli. Bicarbonatul de sodiu este un alcalin, o sare solubilă care ajută la îndepărtarea petelor pe care le păstrează hainele curate și proaspete. Hainele pot fi, de asemenea, curățate prin adăugarea a 1/2 cană de bicarbonat de sodiu la ciclul de clătire.

Curăță argintăria -  Bicarbonatul de sodiu inițiază o reacție chimică pentru a ținti urmele de tern. Este o modalitate ieftină de a îndepărta ternul, de a lustrui și de a curăța obiectele de argint. Turnați apă caldă amestecată cu bicarbonat de sodiu peste tacâmurile de argint și va face tacâmurile de argint strălucitoare și curate datorită reacției chimice care are loc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel