Nu arunca cremele pentru față și corp care au expirat. Le poți folosi la treburile casnice și vei economisi și bani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Nu arunca cremele pentru față și corp, care au expirat. Le poți folosi la treburile casnice și vei economisi și bani
Nu arunca cremele pentru față și corp, care au expirat. Le poți folosi la treburile casnice și vei economisi și bani

Multe femei țin la frumusețea lor și pentru asta își îngrijesc corpul cu diferite produse. Puține știu însă că majoritatea cremelor pe care le aplică pe piele pentru a o revigora și a o menține tânără, ar putea fi un remediu folosit pe scară largă.

Se poate întâmpla să uităm de cremele din dulap și să încetăm să le mai folosim. Și la un moment descoperim că cremele noastre sunt expirate. Puțină lume știe însă că aceste creme expirate pot fi folosite și în alte moduri, așa că nu trebuie neapărat să scăpăm de ele.

Cremele ar putea fi extrem de utile pentru rezolvarea unor probleme zilnice de curățare. Să vedem care sunt acestea și cum să folosești cremele expirate acasă.

Haine arse cu fierul de călcat? Un cub de zahăr poate rezolva problema. Cum funcționează cel mai tare truc

Analizând dulapurile și rafturile din baie, găsim mereu creme expirate. Acest lucru este normal și se întâmplă tuturor doamnelor.  Primul pas pentru a minimiza deșeurile este să calculați mai bine achizițiile. Evitați cheltuiala excesivă și cumpărați produse care nu expiră curând.

Nu arunca cremele pentru față și corp, care au expirat. Le poți folosi la treburile casnice și vei economisi și bani 

 

Dar ce să facem totuși cu produsele expirate? În loc să aruncați cremele pentru față și corp, care au expirat, le puteți recicla în mod util pentru casă și veți economisi și bani.

Cum să curățați covoarele cu remedii naturale? Adăugați câteva picături minune în găleata cu apă și treceți la treabă

Cremele de față și de corp expirate pot fi folosite pentru a trata obiectele și accesoriile din piele. Tot ce trebuie să faci este să distribui o doză de produs pe obiect, folosind o cârpă moale. Canapele, fotoliile, jachetele, gențile, dar și încălțămintea vor arăta ca noi după un astfel de tratament. 

Totodata, cremele cosmetice hidratante sunt un remediu eficient pentru lustruirea mobilierului din lemn. Și în acest caz va trebui să folosim o cârpă delicată și uscată și să frecăm cu cremă pe suprafața obiectului ca să fie absorbită.

Cum putem scăpa de furnicile din casă cu un insecticid natural, făcut în bucătărie: Bicarbonatul și lămâia au concurență

În ambele situații, vă recomandăm să încercați mai întâi produsul pe o zonă ascunsă a obiectului, pentru a evita deteriorarea materialelor și țesăturilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel