Haine și cearșafuri parfumate și fără cute. Adăugă câteva picături minune în apa fierului de călcat și vei fi uimită de rezultate

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Haine și cearșafuri parfumate și fără cute. Adăugă câteva picături minune în apa fierului de călcat și vei fi uimit de rezultate
Haine și cearșafuri parfumate și fără cute. Adăugă câteva picături minune în apa fierului de călcat și vei fi uimit de rezultate

Călcatul nu este una dintre activitățile preferate ale gospodinelor. Dar satisfacția de a avea cearșafuri, prosoape, cămăși și haine fără cute ne obligă să facem acest sacrificiu și să pune mâna pe fierul de călcat chiar și atunci când am prefera să ne relaxăm pe canapea.

Dar mulți nu știu că există o modalitate de a face călcarea mai plăcută. Pe lângă faptul că dăm un aspect mai bun hainelor noastre, de fapt, putem profita de această activitate pentru a le face și mai parfumate.Trebuie doar să apelezi la un turc al bunicii, care a devenit din nou popular.

Cum să îndepărtezi părul și scamele din scurgerea dușului fără efort? Ai nevoie de 3 ingrediente pe care le ai în casă

Trucul este foarte simplu: doar adăugați câteva picături de apă de trandafiri în apa distilată pe care o folosim de obicei pentru fierul de călcat. În acest fel, atunci când apăsăm butonul pentru abur, în timp ce călcăm hainele, apa de trandafiri va fi și ea vaporizată și ne va parfuma hainele.

Este deosebit de eficient pentru călcarea gulerelor cămășilor. Mai mult, va parfuma intregul mediu în care calcam. Dar să vedem cum putem folosi acest truc în siguranță și care sunt dozele corecte.

Calcarul și petele de pe chiuvete și robinete, eliminate în 5 minute cu patru ingrediente naturale: Acționează ca o "bombă"

 

Haine și cearșafuri parfumate și fără cute. Adăugă câteva picături minune în apa fierului de călcat și vei fi uimit de rezultate

 

Ai grija sa alegi o apa de trandafiri cât mai naturală, fără ingrediente în plus, care, pe termen lung, ar putea crea depuneri în interiorul fierului de călcat.

Să nu exagerăm cu cantitățile, un capac de apă de trandafiri este suficient la două pahare de apă distilată. Cu toate acestea, nu este recomandat să folosiți produse care lasă reziduuri precum parfumuri, detergenți sau balsam. 

Dizolvă câteva pastile de aspirina și stropește plantele de cameră. Vei fi uimit de rezultat, iar vecinii te vor invidia

Așadar, adăugăm doar câteva picături de apă de trandafiri în fierul de călcat pentru a ne parfuma hainele.

Dar trebuie să ne amintim și să curățăm regulat și cu atenție ferul de călcat pentru a preveni depunerile. Dacă nu sunt îndepărtate, aceste depuneri pot compromite funcționalitatea ferului de călcat și pot provoca pete pe haine.

Un remediu de casă perfect pentru curățarea tălpii este să pregătiți un pahar de oțet fierbinte cu o lingură de sare în el și să folosiți amestecul pentru a curăța talpa cu un burete destul de aspru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel