Cumpănașu- „profu' online“, cercetat de poliție după filmulețele apărute pe TikTok

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliția intervine și face verificări în cazul clipurilor apărute pe canalul de TikTok al lui Alexandru Cumpănașu, unde se intitula Profu' online. 

Aproape 500.000 de elevi din România urmăresc un cont de TikTok în care profesorii sunt blamaţi, arătaţi cu degetul şi pozitionaţi ca şi cum ar fi adversari ai elevilor. Se întâmplă pe contul „proful online”, administrat de Alexandru Cumpănaşu, fost candidat independent la alegerile prezidenţiale.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata din Caracal ucisă de Gheorghe Dincă, a fost criticat în termeni duri, după ce se prezintă drept „profu.online” pe reţeaua TikTok. 

„Vreau și eu să văd dacă vreun profesor va avea tupeul - tupeul! - să încalce legea, să-ți pună note și să te condamne că nu ți-ai făcut tema de vacanță”, îi spune, de pildă, Alexandru Cumpănașu, pe un ton revoltat, unui fan care se plângea că s-a săturat să facă teme de vacanță.

Potrivit Realitatea PLUS, președintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR) va fi cercetat de Poliția Capitalei, după mai multe postări făcute pe rețeaua TikTok. „Având în vedere imaginile și informațiile apărute în spațiul public, în legătură cu postările unui bărbat, în mediul on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București desfășoară verificări cu privire la aceste aspecte, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale", precizează surse din poliție, citate de Realitatea PLUS.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel