Cumpănașu-Dumitrescu, SCANDAL monstru după anunțul că Luiza ar fi în viață

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalistul Antena 3 Răzvan Dumitrescu și Alexandru Cumpănașu s-au certat în direct, după ce a fost anunțat faptul că Luiza Melencu se află în viață, în Italia. 

După ce Alexandru Cumpănașu a anunțat în dezbaterea electorală de la Antena 3 că există un filmuleț în care apare Luiza Melencu în Italia, jurnaliștii au început să pună o serie de întrebări pe acest subiect. Ba chiar a fost sunată mama fetei pentru a confirma dacă informația este adevărată.

Acest aspect l-a nemulțumit pe candidatul la prezidențiale, care s-a angajat într-un schimb de replici cu moderatorul dezbaterii, Răzvan Dumitrescu. 

Jurnalistul l-a întrebat de ce nu a anunțat autoritățile române despre această descoperire. Cumpănașu a răspuns ca nu are încredere și că va merge la cele din Italia. 

Iată schimbul de replici:

Răzvan Dumitrescu: "Vreau să-i întreb pe ceilalți candidați ce ar face dacă ar fi președinți ai României și s-ar regăsi într-o asemenea situație, precum din cea din această seară" (informația că Luiza Melencu e în viață, n.r.)

Al. Cumpănașu: "Întrebați-mă și vă răspund! Pe mine nu m-ați întrebat dacă aș fi președinte"

R.D.: "Ne întoarcem la dumneavoastră, vă rog! Ați vorbit cam mult"

A.C.: "Pai da, dar hotărâți-vă odată!"

R.D. "Domnul Cumpănașu, am o mare rugăminte. Vă rog frumos să nu-mi faceți mie formatul. Ar fi ultima greșeală ca cineva să încerce să-i facă lui Răzvan Dumitrescu formatul emisiunii! Eu am dreptul să pun asemenea întrebări".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel