Cumpănașu aruncă BOMBA: "Dau în JUDECATĂ Realitatea TV. Trebuie să plătească!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Alexandru Cumpănașu a anunțat că va chema în instanță Realitatea TV, după ce postul a publicat un material din care a reieșit că fostul interimar de la Educație, Daniel Breaz, a spus că nu are o diplomă de bacalaureat. 

Fostul ministru interimar de la Educație, Daniel Breaz, ar fi declarat, potrivit unor surse Realitatea TV, că Alexandru Cumpănașu nu are o diplomă de bacalaureat.

Acest lucru a dus la un scandal imens în spațiul public, care a culminat cu publicarea pe Facebook de către Cumpănașu a copiei diplomei de BAC.

Daniel Breaz a intrat în direct la postul Antena 3 și a negat aceste informații, precizând că nu a spus niciodată că Alexandru Cumpănașu nu are diplomă de bacalaureat. În aceeași emisiune, a intrat în direct și candidatul la prezidențiale, care a precizat că va merge în instanță să lămurească această problemă.

"Voi face plângere la CNA și îi voi da și în judecată. Voi acționa în instanță postul Realitatea TV, astfel încât prejudicierea mea ca și candidat la prezidențiale, cu asemenea informație ireală și degradantă, neavând nici măcar un element de probă. Oamenii ăștia trebuie să deconteze. Cineva trebuie să plătească prejudiciul imaginii unui candidat la prezidențiale", a spus Alexandru Cumpănașu, în direct la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel