Cum se curăță pernele și pilotele? Ai nevoie de două ingrediente simple. Iată cum procedează gospodinele iscusite

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Cum se curăță pernele și pilotele. Ai nevoie de două ingrediente simple. Sursa - pixabay.com
Cum se curăță pernele și pilotele. Ai nevoie de două ingrediente simple. Sursa - pixabay.com

Cum să spală corect pilotele și pernele și cu ce? 

Toate gospodinele își doresc să obțină un rezultat excelent rapid și cu un efort minim. Vă gândiți că aveți nevoie de un produs scump? Greșit. Aveți nevoie de câteva ingrediente ieftine, o mașină de spălat:  pilotele și pernele vor fi din nou ca noi!

Remediile magice sunt doar amoniacul și săpunul lichid de rufe. Ambele ingrediente sunt ușor de găsit în magazine. Merită să acordați atenție doar faptului să alegi un săpunul lichid mai scump.

Gândacii de bucătărie, o problemă enervantă. Scapă pentru totdeauna de insecte, cu aceste metode eficiente

În ceea ce privește cantitatea produselor, foarte mult depinde de duritatea apei. De obicei este suficient să luați câte 100 ml din ambele produse. Dacă apa este foarte moale, atunci puteți încerca să luați 50 ml de săpun la 100 ml de amoniac.

Pentru apă dură, veți avea nevoie de mai mult săpun. Concentrați-vă pe spuma pe care o vedeți în timpul spălării: dacă nu este suficientă, atunci puteți adăuga săpun chiar în timpul procesului de spălare, sau adăugați 1/2 lingură de bicarbonat, care va provoca o spumă  abundentă.

Puneți pătura sau perna pe care urmează să o spălați în tamburul mașinii de spălat și turnați amestecul direct pe țesătură.

Truc. Ingredientul din bucătărie care te va ajuta să scapi rapid de mirosul neplăcut al picioarelor

În ceea ce privește modul de spălare, puteți alege „lână”. Avantajul acestui mod este înmuierea lungă. Pentru persoanele cu alergii, ar trebui să alegeți un mod cu clătire suplimentară și abundentă. Dacă scopul este de a elimina petele, puteți selecta modul de spălare pentru țesături dense, de exemplu, „blugi”.

Pernele și pilotele ar trebui să fie spălate la o temperatură de 40°C, iar pentru a nu supraîncărca mașina de spălat, selectați modul de 800 de rotații pentru centrifugare.

În mod ideal, pilotele și pernele spălate (rețineți că nu vorbim de perne umplute cu puf și pene) ar trebui să fie uscate afară. Atunci rezultatul este pur și simplu fantastic: pilotele și pernele vor fi curate și fără mirosuri urâte.

 

Pune spumă de ras în mașina de spălat. Un truc atât de simplu care se scapă de foarte multe probleme și bătăi de cap

 

Este greu de imaginat viața modernă fără o mașină de spălat în casă. La urma urmei, ușurează mult munca din casă. Cu toate acestea, mașinile se pot murdări rapid. Iată un truc la îndemână, cu spumă pentru ras, pentru a face mașina de spălat rufe ca nouă.

Utilizați spumă de ras pentru a vă curăța perfect mașina de spălat. Acesta este un sfat grozav care le va ajuta pe gospodine să curețe și să elimine mirosurile neplăcute din mașina dumneavoastră.

Mașina de spălat rufe este o minune a tehnologiei care ne oferă haine curate, dar care are nevoie și de îngrijire. Despre cum să curățați singur mașina de spălat cu spumă de ras, vedeți mai jos.

Utilizări necunoscute ale foliei de aluminiu acasă: de la călcarea mai rapidă, la înmuierea zahărului. Vezi ce trucuri poți face cu ea

Utilizarea unui produs cosmetic în alte scopuri decât cele descrise în manualul de instrucțiuni poate părea ciudată. Dar sunt sigur că cititorii Știri Diaspora au văzut mai mult decât atât! Spuma de ras este un detergent minunat care poate ajuta la curățarea mașinii de spălat și la eliminarea mirosurilor neplăcute. Vedeți cu ochii voștri!

Se pare că spuma de ras este excelentă pentru curățarea mașinii de spălat. De asemenea, produsul tinde să miroasă frumos și proaspăt, cu un miros ușor.

Pentru a curăța mașina de spălat, aplicați mai întâi puțină spumă de ras pe o cârpă din microfibre. Ștergeți exteriorul și interiorul aparatului cu cârpa. Partea exterioară a aparatului este cel mai ușor de curățat: trebuie doar să ștergeți peretele frontal și ușa. În interior, trebuie să acordați o atenție deosebită geamului ușii, interiorului tamburului și manșetelor. De asemenea, nu uitați de tava pentru praf și de deschiderea tăvii. Lăsați spuma pe suprafață timp de 30 de minute.

Pune acest ingredient din bucătărie în rezervorul de toaletă. Un truc fantastic! Notează-l chiar acum

 

La curățare, trebuie acordată o atenție deosebită cauciucurilor din interiorul tamburului, pereților laterali și altor părți care ar putea aduna murdărie. 

Apoi puneți mașina de spălat (fără haine), selectând un ciclu complet de spălare la cea mai înaltă temperatură posibilă. După aceea, toți germenii și mirosurile neplăcute sunt distruse. Mașina de spălat va străluci de curățenie și va continua să servească cu credință timp de mulți ani.

Aceasta este partea complicată pentru gospodinele moderne. Cine ar fi crezut că spuma de ras normală ar fi la fel de eficientă ca lichidul de spălat? Întreținerea regulată și curățarea corespunzătoare vor menține acest ajutor indispensabil al dumneavoastră fără mucegai, mirosuri și calcar. Dacă vă place această idee genială, nu ezitați să o împărtășiți cu prietenii dumneavoastră.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel