Cum să scoateți un inel de pe un deget umflat: Șapte secrete aflate de la bijutieri

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Cum să scoateți un inel de pe un deget umflat: Șapte secrete aflate de la bijutieri (sursa: pexels.com)
Cum să scoateți un inel de pe un deget umflat: Șapte secrete aflate de la bijutieri (sursa: pexels.com)

Cum să scoateți un inel de pe un deget umflat? De cele mai multe ori, problema poate fi rezolvată în câteva minute. Iatășapte secrete aflate dedla bijutieri.

Iată șapte trucuri de viață care vă vor face sarcina mai ușoară. Folosiți-le pe toate sau încercați-le pe rând până când îl găsiți pe cel potrivit.

Cum să scoateți un inel de pe un deget umflat

 

1. Nu trageți, ci răsuciți

Cum să scoateți un inel de pe un deget umflat: răsuciți-l ca o nucă.

Încercați să scoateți inelul răsucindu-l ușor pe deget. Ca și cum ar fi o piuliță filetată. Doar nu trageți prea tare și nu vă răsuciți dacă inelul refuză să se rotească. Dacă nu funcționează, treceți la următoarea metodă.

2. Ridicați mâna deasupra nivelului inimii

De exemplu, puneți-l pe umăr timp de 10-15 minute. Această metodă reduce fluxul de sânge și limfă către deget. Ca urmare, umflătura poate fi mai mică și inelul poate fi îndepărtat fără prea mult efort.

3. Scufundați mâna sau degetul umflat în apă rece

Apa rece face ca vasele de sânge să se îngusteze. Acest lucru îmbunătățește drenajul sanguin și limfatic de pe degetul umflat. Umflarea devine mai mică, ceea ce înseamnă că va fi mai ușor de îndepărtat bijuteria.

Vezi și Umple o șosetă cu orez, încălzește-o la microunde, apoi așaz-o după ceafă: Secretul bine păstrat al bunicilor pentru a face față oboselii

Pentru a spori acest efect, mai întâi se scufundă degetul timp de câteva minute în apă rece, apoi se ridică mâna deasupra nivelului inimii timp de încă 3-5 minute - așa cum s-a descris mai sus.

4. Strângeți pielea

Îndepărtarea inelului este uneori îngreunată de pliurile de piele care se adună la nivelul articulației. Cereți cuiva apropiat să vă tragă pielea sub falanga superioară și sub articulație.

Șapte secrete aflate de la bijutieri pentru a scoate inelele de pe degetele umflate

 

5. Săpuniți degetul

Nu cruțați săpunul. Aceasta va crea o peliculă alunecoasă pe suprafața pielii și va reduce astfel frecarea dintre deget și suprafața interioară a inelului.

Folosiți un șervețel pentru a prinde inelul cu cealaltă mână pentru a preveni alunecarea. Din nou, încercați să o îndepărtați printr-o mișcare circulară.

6. Folosiți bandă adezivă

Aceasta este o versiune mai avansată a metodei anterioare. Luați o bucată de bandă adezivă și înfășurați-o în jurul degetului, de la unghie până la inel. Dacă este posibil, încercați să treceți marginea benzii sub bijuterie.

Acum spumați-vă bine mâna. Răsuciți inelul și trageți-l ușor în jos spre unghie. Odată ce banda adezivă este dedesubt, bijuteria se va desprinde de pe deget.

7. Înfășurați o ață în jurul degetului

Aceasta este metoda recomandată de salvatori. Ar putea fi de ajutor dacă celelalte metode nu funcționează. Veți avea nevoie de o agrafă de hârtie și de un fir subțire și rezistent de aproximativ 1 m lungime. Și puțină răbdare.

Luați o agrafă de hârtie și trageți firul prin ea, întinzându-l aproximativ 10 cm.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel