Cum arată noul GUVERN? Florin Cîţu şi Raluca Turcan, în cărţi pentru ministere importante

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Partidele din opoziție au început să facă liste de miniștri pentru viitorul Guvern. Senatorul Florin Cîțu ar putea fi numit de PNL pentru Ministrul de Finanțe, în timp ce la Educație se vehiculează numele prim-vicepreședintelui PNL Raluca Turcan, potrivit unor surse din partid.

Datorită experienței sale în domeniul economiei, senatorul PNL Florin Cîțu ar putea fi pe lista formațiunii privind constituirea noului Guvern. Liberalul ar putea fi propus pentru funcția de ministru al Finanțelor.

Numele prim-vicepreședintelui PNL Raluca Turcan este vehiculat pentru Ministerul Educației. Aceasta a atacat în mod constant PSD pentru derapajele din domeniul educației.

Pe lista PNL pentru formarea noului guvern ar putea fi și Ovidiu Raețchi. Deputatul PNL ar putea fi propus la Apărare, fiind în prezent și vicepreședintele Comisiei pentru Apărare din Camera Deputaților.

În spațiul public au apărut și alte nume care ar putea face parte din noul guvern. Robert Sighiartău este vehiculat la Ministerul Dezvoltării, în timp ce la Ministerul Muncii se vehiculează numele liderului PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat consultări cu partidele parlamentare vineri, la ora 11.00, pentru formarea unui nou Guvern, după ce moțiunea de cenzură a Opoziției a fost adoptată în plenul Parlamentului, iar încrederea în Cabinetul Dăncilă retrasă.

sursa: mediafax

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel