Cum a reacționat Elena Udrea la aflarea veștii că prietena sa Alina Bica a fost arestată în Italia

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Alina Bica, fostă șefă a DIICOT, a fost arestată, vineri, în Italia. Pe numele Alinei Bica fusese emis un mandat european de urmărire internațională pentru infracțiunea de favorizarea infractorului, aceasta fiind condamnată 4 ani la închisoare.

Alina Bica se află acum în custodia autorităților italiene, urmând să fie prezentată în cel mai scurt timp în vederea confirmării mandatului european emis pe numele său. Alina Bica s-a aflat împreună cu Elena Udrea în Costa Rica și ulterior, potrivit unor informații, a venit în Europa, dar în Spania.

Se pare că fosta șefă a DIICOT s-a deplasat în ultimele săptămâni din Peninsula Iberică în Italia și acolo, cu ajutorul cooperări polițienești la nivel european, a fost depistată, monitorizată și, ulterior, reținută de autoritățile italiene. Este doar unul dintre cele două nume comunicate de șefu Poliției Române.

Al doilea este cel al omului de afaceri Ion Benea, cel care are la rândul său o condamnare într-un dosar de la Cluj-Napoca. Potrivit unor surse, Alina Bica s-ar afla sub puterea mandatului care a survenit în urma condamnării la 4 ani și jumătate într-unul dintre dosarele deschise pe numele său, o condamnare definitivă.

„Elena Udrea este surprinsă de acest anunț. Nu știa - a aflat de la colegii mei care au sunat-o. A spus că preferă să nu comenteze în niciun fel această veste care, fără îndoială i-a produs întristare, îngândurare Elenei Udrea”, a spus Adrian Ursu, la Exces de putere de la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel