Culiță Sterp, dosar penal după un accident cu mașina: A trecut pe roșu, a lovit un taxi și a fugit; Era băut

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un accident rutier a avut loc, noaptea trecută, într-o intersecție din Cluj-Napoca, cu două mașini implicate. Una dintre ele ar fi a manelistului Culiță Sterp, care  a lovit un taxi și a fugit apoi de la fața locului. Acesta ar fi fost băut, conform polițiștilor.

”În cursul nopții, în jurul orei 02.00, polițiștii rutieri au fost sesizați pentru a interveni în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca.

Conform cercetărilor preliminare, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ.

Culiță Sterp, dosar penal după un accident cu mașina: A trecut pe roșu, a lovit un taxi și a fugit; Era băut

 

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier”, a transmis IPJ Cluj.

Potrivit Știri de Cluj, cântărețul de manele Culiță Sterp este șoferul de 30 de ani care a produs accidentul, conducând cu viteză excesivă.  Acesta a intrat pe roșu direct în fața unui Logan alb, care circula normal, având verde la semafor. Culiță Sterp nu era singur în mașină, ci alături de o femeie, una dintre dansatoarele care apare alături de el într-un videoclip.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel