CTP: Onorabilul stat român a dat ȚEPE

StiriDiaspora Team / 9 noi 2018, 07:54 Salveaza PDF Comentarii

Cristian Tudor Popescu a declarat la digi24 că statul român a dat țepe, asta este eticheta pe care o pun oamenii ăia din Belgia, referindu-se la decesul tânărului ars în explozia de la Piatra Neamnț.

„Pe scurt, acest băiat de 28 de ani s-a dus lângă tinerii de acum trei ani (victimele tragediei din Colectiv, n.r.), aflat într-o situație absolut similară, s-a dus inexorabil, a avut aceeași soartă după trei ani. Dacă ar exista o conștiință colectivă în această țară, în acest popor, dacă ar exista o ființă numită România, un suflet colectiv, cum s-a simți față de acest om? După trei ani, țara lui nu este în stare să-l salveze de la moarte exact în aceleași condiții în care au murit cei 65 acum trei ani”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Oamenii ăia de la spitalul din Belgia au spus așa: au mai venit români aici. Noi, fiind domni și fiind oameni, i-am primit, i-am tratat și nu ni s-a plătit pentru tratament. Noi n-am banii înainte, ca la curve, am fost oameni. Am spus că e o urgență, două urgențe, trei, le primim și o să plătiți dup-aia, pentru că sunteți onorabili. România e o țară onorabilă, în Uniunea Europeană, o să plătiți. Și onorabilul stat român, prin reprezentanții săi, n-a plătit. Deci onorabilul stat român a dat țepe, asta este eticheta pe care o pun oamenii ăia din Belgia. A dat țepe cu bolnavii ăștia aduși acolo și pentru care nu s-a plătit intervenția. Cui a dat țepe? Lu' Bruselu'. Lu' ăștia, lu' nenorociții ăștia de la Bruselu' care sunt dușmanii poporului român, cum ne-a spus nouă domnu' Dragnea, domnu' Tăriceanu, cum ne-a spus paracliserul ălă, Vâlcov”.

„Au spus oamenii ăia: nu îl tratăm (pe tânărul din Piatra Neamț, n.r.) până când nu plătiți, pentru că sunteți niște țepari nenorociți. S-a plătit, a fost operat și a murit omul. Sunt convins că a fost tratat în cel mai bun mod cu putință acolo, dar era deja într-o situație extrem de gravă, cu arsuri de 70% în zona capului, o situație deja critică. Ceva tot le-am dat, două bacterii. N-ai bani, dai bacterii la Bruselu'. Vă dați seama cam cum arătăm în ochii oamenilor ălora din Belgia”, a declarat Popescu.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy