CTP: "Dragnea este cel mai mare MINCINOS. Se gândește ce a pățit Ceaușescu și nu riscă"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu spune că Liviu Dragnea este "cel mai mare mincinos". Potrivit gazetarului, liderul PSD a anulat mitingul din București de frică. Mai mult decât atât, CTP l-a comparat pe Dragnea cu Ceaușescu și spune că ce s-a întâmplat la Revoluție l-a determinat pe politician să renunțe la mitingul de amploare pe care îl anunțase. 

"Este cel mai mare mincinos din istoria politică post-decembristă a României. La nivelul acesta de a însăila cu sânge rece niște bazaconii, niște lucruri lipsite de orice fel de justificare, sunt minciuni grosolane, pur și simplu", a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

 Cristian Tudor Popescu a declarat că adevăratul motiv care a stat în spatele anulării mitingului din București este frica. Concret, Liviu Dragnea s-ar teme de turnura pe care o poate lua un miting de o asemenea amploare, care poate fi comparat cu ceea ce s-a întâmplat la Revoluție, potrivit gazetarului. 

"Poate  că domnul Dragnea și-a adus aminte de mitingul lui Ceaușescu, ăla din 21 decembrie. S-a gândit: "zice Carmen că totul e în regulă, că băieții sunt pregătiți să intervină, că sunt sub control, au înăsprit și legislația, acum putem să intrăm în ei, dar, eu știu, așa a crezut și Ceaușescu când a umplut piața de oameni" Și atunci s-a gândit că poate ar fi mai bine să nu. Cred că a contat mult la acestă decizie ceea ce i s-a întâmplat domnului Dragnea la mitingurile precedente", a mai spus CTP.

Gazetarul spune despre Codrin Ștefănescu că este "strigaciul PSD". 

"N-a vrut să riște niște înjurături, niște huiduieli, proporționale cu numărul de inși pe care a zis că are de gând să îl scoată, 150.000. Și a venit și cu justificarea asta, strigaciul ăstă al PSD, Codrin Ștefănescu: "N-am vrut să venim cu 150.000 de oameni că blocam circulația în București". Dă senzația că ei chiar adunau cifra asta", a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel