CTP, despre presupusul bătrân bătut: "Fantasmagoriile lui Dragnea sunt bune pentru cei cu un discernământ redus"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu spune despre liderul PSD că încearcă să manipuleze prin funcția pe care o are. De curând, Liviu Dragnea a spus că a văzut o postare pe pagina de Facebook în care se vorbește despre un bătrân care a fost bătut la un miting anti-PSD. 

"Sursa acestei ziceri a domnului Dragnea este, potrivit propriei declarații, o postare pe facebook. Se face așa ceva pentru că este într-o măsură nu neglijabilă, eficientă un astfel de procedeu. Sunt mulți cei care acum au ca referință asta și spun: "Pâi ai văzut, domne, l-au bătut pe omul ăla bătrân, săracul, nu avea nici dinți în gură. S-a dus să își ia pensia omul." Întotdeauna, când un astfel de zvon este lansat de cineva, cum este Dragnea, cae e un politician de mare suprafață, cunoscut, imediat el este completat de răspândaci care simt nevoia să mai adauge ceva, să mai înflorească.", a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24. 

Cristian Tudor Popescu spune că ceea ce face Liviu Dragnea se adresează unui public țintă, cu un discernământ redus.

"Fantasmagoriile lui Dragnea sunt bune pentru persoane cu un discernământ foarte redus. Există și astfel de persoane în țara noastră. Așa că nu e chiar lipsit de eficiență ce face domnul Dragnea", a mai spus CTP, la Digi24. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel