Cristina Țopescu: Fiecare cu IUBIRILE lui. Știu, devin PATETICĂ

Narcis Popa |
Data publicării:

Cristina Țopescu spune că în afară de tatăl său, a mai iubit două alte personalități importante pentru România. Fosta vedetă TV spune că are poze și cu aceștia deși "nu i-au fost tați." 

"FIECARE CU IUBIRILE LUI: REGELE NOSTRU, MARINUȘ MORARU si TATAL MEU

Fotografii, carti cu coperte cu aceste fotografii pe ele, chipuri pe care le tin in dormitorul meu, ca sa le vad mereu, inainte de a adormi si cand ma trezesc. Nu neaparat despre "modele" e vorba, ci despre trei oameni dragi sufletului meu, niciunul perfect, dar toti trei, pentru mine, intruchipare a DEMNITATII. Unul dintre ei, intamplator, a fost si este tatal meu. Si va fi mereu. Ceilalti doi, oameni pe care i am iubit si admirat, fara sa mi fi fost tați. 
Sa ma opresc, ca devin patetica! Am aceasta tendinta, stiu. Dar imi pot permite luxul asta din cand in cand, daca tot nu sunt in stare sa fiu altfel, nu? Si cum sa nu fii, din cand in cand, nostalgic, de vreme ce realitatea te obliga si la evadari din prezent, dincolo de combat? Uite ca mi gasesc o scuza ca nu ma pot dezbara de patetism!:)", este mesajul Cristinei Țopescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel