Cristian Tudor Popescu: Dăncilă distruge cu o eficiență remarcabilă PSD-ul

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Cristian Tudor Popescu spune că Viorica Dăncilă continuă opera de distrugere PSD pe care a întreprins-o Dragnea începând cu 2016.

"Domnul Tăriceanu vede pe termen lung, își face socoteala că va face o alianță, ieșind de la guvernare, cu partidul lui Ponta și că, după ce d-na Dăncilă va fi făcută afiș la prezidențiale, se va deschide poarta unei recoalizări cu PSD, dacă se poate sub semnul înțelept al domnului Tăriceanu. Asta e ideea pentru care iese acum de la guvernare, nu-l interesează în mod deosebit prezidențialele, din punctul lui de vedere, știe că nu are șanse să câștige, poate eventual să renunțe la candidatură și să-l susțină împreună cu partidul lui Ponta pe Mircea Diaconu. Domnul Tăriceanu vizează alegerile locale și parlamentare de anul viitor, în care speră să intre într-o formulă cu Pro România și cu un PSD fără Dăncilă și oamenii ei, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

 „De partea cealaltă, d-na Dăncilă continuă cu o eficiență remarcabilă, la care nu m-aș fi așteptat, opera de distrugere PSD pe care a întreprins-o cu atâta măiestrie dl Dragnea începând cu 2016. (...) PSD e în clipa de față într-un amurg sângeros, aș putea spune chiar hemoragic”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel