Cristian Tudor Popescu dă de PĂMÂNT cu Gică Hagi: „Regele n-are treabă cu țara”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu l-a criticat aspru pe Gică Hagi, după ce „Regele” a spus că nici nu ştia că duminică, 26 mai, sunt alegeri europarlamentare în România.

„La vot? Nici nu știam. Noi muncim, noi facem fotbal și ne interesează fotbalul. Fotbalul ne interesează și nu altceva”, este declaraţia lui Gică Hagi care l-a enervat la culme pe Cristian Tudor Popescu, potrivit Realitatea.

Jurnalistul a reacţionat tăios.

„Nici eu nu știam că Gică Hagi a jucat pentru naționala Malaeziei. Votul de mâine este pentru viitorul unei alte țări, numită România, care pe Gică nu-l interesează, el este antrenor la Viitorul și atât. Echipa lui putea să se numească Futuro, Future, Zukunft sau Al Mustaqbal, lui Hagi îi e totuna, fotbal să fie.

„Regele" n-are treabă cu țara, el are treabă numai cu mingea și piciorul. Votul e cu mâna, e henț.

Ceea ce nu-l împiedică să facă vorbire, indignat, despre falimentul sprijinirii sportului de către statul român. Dar nu se deranjează până la cabina de vot, ca să schimbe ceva, căci el muncește, ăia care găsesc timp să meargă la urne rezultă că sunt niște pierde-vară fără ocupație...

Închei reproducând răspunsul la aceeași întrebare dat de o fană a lui Gică Hagi, pe nume Simona Halep, aflată la Roland Garros să-și apere titlul de campioană: „Depinde foarte mult de când voi juca. Înainte de meci, aș vrea să stau concentrată pe ce am de făcut, dar apoi, dacă am posibilitatea să mă duc la vot, mă duc cu siguranță", a scris CTP pe republica.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel