Crimă oribilă la Arad: Un tânăr și-a sugrumat mama. Fratele băiatului a sunat la poliție

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un tânăr este acuzat că și-a sugrumat mama. Incidentul a fost anunțat la numărul unic de urgență 112 chiar de fratele suspectului. Tânărul a fost arestat preventiv. 

Incidentul a avut loc sâmbătă, în comuna Petriș din județul Arad. Potrivit polițiștilor, un bărbat a sunat la 112 anunțând că fratele său i-ar fi aplicat mamei mai multe lovituri în zona capului cauzând-i decesul.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, bărbatul de 28 de ani, din comuna Petriș, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu mama sa, pe fondul unei discuții în contradictorii i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii în zona capului și ar fi strâns-o de gât.

Anchetatorii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Un bărbat și-a ucis soția, după ce a lovit-o în cap cu un topor

 

Un caz asemănător, însă cu un final tragic a avut loc în urmă cu câteva zile, când o femeie, de 56 de ani, a fost omorâtă cu toporul de soțul său. Crima șocantă a avut loc în raionul Nisporeni, Republica Moldova. Deși, si in acest caz, agresorul avea ordin de protecție, criminalul s-a apropiat de femeie și a lovit-o mortal. Apoi a sunat la poliție și a anunțat crima comisă.

Cristina Vicol, ofițer superior în cadrul Inspectoratului de Poliție Nisporeni, a declarat că polițiștii au fost anunțați chiar de criminal că și-a lovit soția cu toporul în cap. Tragedia a avut loc într-o localitate din raionul Nisporeni.

Ajunși la fața fața locului, polițiștii au stabilit că, bărbatul, de 58 ani, era în stare de ebrietate atunci când s-a certat cu soția sa, în vârstă de 56 ani, pe care a lovit-o cu toporul în cap. Femeia a decedat pe loc.

Vicol a precizat că individul se afla la evidența la IP Nisporeni pentru fapte de violență domestică și nu este pentru prima dată când și-a agresat soția. Judecătoria Ungheni a emis și o ordonanță de protecție pe numele soției, scrie  replicamedia.md.

Mai mult, cu o zi înainte de comiterea crimei, pe numele său a fost deschis și un dosar penal pentru încălcarea ordinului de protecție. În acest caz, polițiștii au inițiat o cauză penală , bărbatul fiind acuzat de omor săvârșit cu premeditare asupra unui membru de familie. Criminalu ar putea sta după gratii până la 20 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel