Crimă mărturisită la „Acces Direct“. O româncă și fiul ei de 15 ani, uciși de concubin: „Mi-a zis că pe mine mă bagă în mormânt și pe el în pușcărie“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Ramona, femeia din Argeș găsită fără suflare în curtea unei biserici, alături de fiul ei de 15 ani, după ce au fost uciși de concubinul acesteia, spusese la Acces Direct, în urmă cu 4 luni, că bărbatul a amenințat-o cu moartea! El i-a mărturisit în trecut că o va băga în mormânt, cu prețul de a intra în pușcărie.

Autorul dublului asasinat din Argeș s-a aflat, în urmă cu câteva luni, în studioul emisiunii Acces Direct, împreună cu Ramona - femeia pe care a ucis-o, într-o tentativă de împăcare publica. Întrebat de Mirela Vaida cu privire la informaţia că şi-ar fi ameninţat soţia cu moartea, Irinel a recunoscut, explicând că nu va ezita să recurgă la acest gest extrem.

Vezi și: Crimă terifiantă în curtea unei biserici. Un român şi-a ucis copilul şi soţia, apoi a vrut să se sinucidă

La începutul acestui an, la Acces Direct, femeia ucisă duminică, în Argeș, de către concubinul ei spunea că duce cu bărbatul o viață foarte grea, iar de nenumărate ori partenerul de care era îndrăgostită a abuzat-o fizic. Ea povestea la Acces Direct că partenerul său de viață era foarte gelos, impulsiv și nu îi dădea voie să facă nimic deoarece considera că îl va înșela. Aceștia se acuzau reciproc de infidelitate, iar femeia nu știa ce să facă în privința acestui lucru. 

De altfel, potrivit martorilor, între criminal şi soţia lui există un trecut plin de violenţe conjugale. Mai mult decât atât, vecinii lor au mărturisit că în ultima vreme bărbatul a ameninţat de mai multe ori că o omoară.

Bărbatul îşi acuza soţia de infidelitate şi a ameninţat-o direct că o va ucide dacă îl părăseşte. Mai mult decât atât, el a recunoscut, la insistenţele moderatoarei, că nu glumeşte şi că dacă soția îl va trăda va recurge cu siguranță la gestul extrem. Mai mult decât atât, bărbatul a recunoscut că ar fi ameninţat că-l ucide şi pe băiatul de 15 ani, fiul său vitreg.

 O româncă și fiul ei de 15 ani, uciși de concubinul femeii

 

”Este dur, răutăcios, ursuz, a fost agresiv fizic. Mi-a spart și capul și apoi mi-a zis că pe mine mă bagă în mormânt și pe el în pușcărie. Eu nu știu dacă l-am iubit vreodată, dar stau lângă el cu forța. Nu am voie să vorbesc cu nimeni, nu am voie să am credit pe telefon, nici nu mai lucrez tot din gelozie, iar el dă banii din casă familiei lui”, spunea femeia în luna ianuarie.

Cei doi au fost supuși amândoi testului cu poligraful. Bărbatul a recunoscut că a bătut-o, că a ascuns bani de ea dar și că a amenințat că o omoară atât pe ea cât și pe copil dacă se desparte de el.

Psihologul Dan Mihăileanu, care a urmărit imaginile respective, a declarat pentru Adevărul că bărbatul dădea semne grave de instabilitate emoţională şi că, după părerea lui, într-un stat cu o justiţie corectă, individul ar fi fost convocat la audieri după emisiune.

Psiholog: Se încadra în tiparul clasic al celor predispuşi la violenţă extremă

 

„Acel om ar fi trebuit să primească tratament de specialitate, chiar să fie internat undeva o vreme. Dădea semne evidente de depresie, dar şi se încadra în tiparul clasic al celor predispuşi la violenţă, chiar la violenţă extremă. Faptul că autorităţile au fost imobile, nepăsătoare, a dus la o dublă crimă, o spun fără echivoc”, a declarat psihologul.

Ramona a pierit după ce a fost înjunghiată în zona gâtului cu mai multe lovituri de cuțit, dar și băiatul său în vârstă de 15 ani a fost omorât de tatăl vitreg.

Femeia îl avea pe adolescent dintr-o relație anterioară, iar în excesul de furie, Irinel l-a lăsat pe tânărul de 15 ani într-o baltă de sânge, tot în lăcașul de cult, după ce l-a dat cu capul de asfalt.

La venirea polițiștilor, criminalul din Mihăești a încercat să se sinucidă, însă a fost imobilizat la timp și transportat de urgență la spital.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel