Crimă înfiorătoare în Sălaj: Un tânăr și-a ucis unchiul cu toporul din cauza unor postări pe Facebook

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Apar noi detalii în crima care a șocat o întreagă comunitate, în județul Sălaj. Un tânăr de 21 de ani și-a ucis unchiul cu o cruzime greu de imaginat. 

Totul ar fi pornit de la postările făcute de băiat pe rețelele sociale, mesaje cu o tentă indecentă, care l-au supărat pe bărbat. Când l-a confruntat pe nepot, lucrurile au degenerat rapid.

Totul s-a petrecut pe o stradă din localitatea Moigrad, după lăsarea întunericului. Tânărul s-a întâlnit cu unchiul său, iar discuția dintre ei s-a transformat în ceartă atunci când s-a ajuns la un subiect sensibil.

Nepotul ar fi postat în mai multe rânduri, pe pagina lui de Facebook, lucruri pe care unchiul le-a considerat ofensatoare.

De la cuvinte aruncate la furie, s-a ajuns la lovituri. Bărbatul l-a pălmuit pe tânăr, iar acesta a pus mâna pe un topor și l-a lovit cu furie. Lovitura a fost fatală.

Unchiul a căzut la pământ și a murit în scurt timp. Sătenii au fost cei care au sunat la 112, iar suspectul a fost reținut 24 de ore pentru omor. În fața probelor, tânărul și-a recunoscut fapta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel