Crimă feroce între români, în Spania: Constantin i-a secționat inima amicului său: „Te omor!“. Un copil de trei ani a rămas orfan

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Mihail Constantin V. un român în vârstă de 26 de ani, riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare, după ce a omorât un alt alt tânăr în Villarrubia, provincia Ciudad Real din Spania. Bărbatul trebuie să achite și aproape 250.000 de euro cu titlul de daune morale văduvei victimei și fiului ei de trei ani.

Juriul pentru crima de la Villarrubia va fi ales mâine. Cei nouă membri și doi supleanți, care vor compune juriul care va judeca un tânăr român acuzat că a înjunghiat mortal un alt tânăr în Villarrubia, au fost convocați luni.

Curtea Provincială din Ciudad Real va selecta astăzi juriul care va judeca moartea unui tânăr din Villarrubia de los Ojos în urma unei lovituri de cuțit care i-a secționat inima. Luni vor fi convocați cei nouă membri și doi supleanți care vor compune Curtea cu jurați, care va fi prezidată de magistratul Almudena Buzón. 

Parchetul, avocatul acuzării și cel al apărării își vor prezenta argumentele și, potrivit unor surse de încredere citate de La tribuna de Ciudad Real, procesul ar putea fi soluționat în mai puține zile decât se aștepta. Acesta este programat între 25 și 29 octombrie.

Constantin riscă 15 ani de închisoare pentru omor

 

Acuzatul, un român în vârstă de 26 de ani, riscă o pedeapsă de 14 ani de închisoare pentru omor, însă avocatul acuzării solicită 15 ani.

Părinții inculpatului au fost de acord să plătească în numele fiului lor partea de răspundere civilă: 110.000 pentru văduva tânărului mort și 128.000 pentru fiul lor de trei ani.

Faptele care vor fi judecate lunea viitoare la Tribunalul Provincial din Ciudad Real s-au petrecut în iulie 2019 în Villarrubia de los Ojos. Potrivit rechizitpriului întocmit de procuror, „la data de 27 iulie 2019, inculpatul Mihail Constantin V., în vârstă de 26 de ani și de origine română, a telefonat unui conațional și au avut o discuție puternică, llgând a spunele ... "Când te găsesc, te calc cu mașina". Ulterior, l-a sunat din nou în repetate rânduri și, într-una dintre zile, i-a spus că se vor întâlni la sensul giratoriu "madrugador" din Villarrubia de los Ojos. Astfel, a luat mașina și a mers la fața locului în compania unui alt bărbat, tot de naționalitate română, ca și cei precedenți“. 

Crimă feroce între români, în Spania:  Copil de trei ani rămas orfan

 

„Victima a mers la fața locului însoțit vărul său, Ionuț Gabriel R., de 25 de ani. 

La ora 20.30 s-au întâlnit, iar victima s-a dus la mașina lui Mihail, pe partea pasagerului și a băgat mâinile pe geam. El era neînarmat, la fel ca și Ionuț, care s-a dus la locul unde se afla șoferul, a băgat mâna pe geam și au început să se lupte.

La un moment dat, Mihail a luat un cuțit de bucătărie, lung de 26 de centimetri și cu lama de 15 centimetri, pe care îl purta sub covorașul scaunului, și l-a înjunghiat în piept, străpungând regiunea precordială în toate planurile și secționându-i aproape complet inima.

Rănit mortal și în agonie, a fugit până când s-a prăbușit la aproximativ 35 de metri de la locului atacului. Acuzatul a fugit de la locul faptei după ce a strigat "Te omor"“. Așa se arată în rechizitoriul procurorului, care consideră că faptele constituie infracțiunea de omor, pentru care cere o pedeapsă de 14 ani de închisoare.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel