Crimă Dâmbovița. Noi DETALII despre olandezul care ar fi UCIS-O pe Adriana: „Cunoscuţii îl considerau foarte inteligent”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Jurnaliştii din Olanda încearcă să pună cap la cap informaţiile despre Johannes Visscher, suspectat că pe 20 septembrie ar fi ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, fetița de 11 ani, din comuna Gura Șuții, iar trei zile mai târziu s-a sinucis.

Jurnaliștii de la Libertatea au discutat cu Rebecca Seunis, jurnalistă la postul public de televiziune regional Omroep Brabant. Ea a vorbit cu fosta logodnică a lui Johannes (Joop) Visscher şi cu unul dintre vecinii acestuia, din localitatea în care în luna mai își cumpărase o casă.

Johannes Visscher lucra în Amsterdam, la o filială a unei agenţii guvernamentale care se ocupa de asigurările de şomaj, ca „arhitect de soluţii" (solutions arhitect) în domeniul IT. Potrivit profilului său de LinkedIn, lucra şi pentru o firmă de IT, De Cloudspecialisten, fiind unul dintre fondatori.

„Cunoscuţii îl considerau foarte inteligent", a spus jurnalista Rebecca Seunis.

„Am vorbit cu fosta lui logodnică, care mi-a spus că fusese condamnat penal, că a stat câţiva ani în închisoare şi a primit ca pedeapsă suplimentară TBS. Aceasta este similară cu o unitate psihiatrică", povesteşte jurnalista olandeză, care a mers pe urmele lui Visscher.

Jurnalista olandeză de la Omroep Brabant a fost şi în localitatea unde Johannes Visscher îşi cumpărase o casă în luna mai. Ea a discutat cu un vecin, de la care Visscher a cumpărat casa.

„Vecinului i s-a părut că era un om foarte prietenos, aşa că a fost foarte şocat", a povestit Rebecca Seunis care a fost reacția bărbatului când a aflat despre crima comisă de Visscher.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel