Crimă Dâmbovița. DESCOPERIREA făcută în CAMERA de HOTEL a suspectului olandez

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Procurorii români sunt gata să claseze dosarul Mihaelei, fata de 11 ani din Gura Șuții, răpită, ucisă și abandonată pe un câmp.

Pentru asta au nevoie însă şi de un document, care să confirme oficial că suspectul din acest caz, un cetățean olandez, s-a sinucis luni în țara natală, la scurt timp după ce poliţiştii români l-au pus sub acuzare.

Autorităţile din Amsterdam au declarat că bărbatul de 46 de ani, care ar fi omorât-o pe Mihaela, şi-a pus capăt zilelor, intrând intenționat cu mașina lui într-un TIR.

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, susţine, pe de altă parte, că în momentul în care individul a părăsit România nu existau probe împotriva sa.

„Ancheta continuă și în ceea ce o privește pe fetița din Dâmbovița. Criminaliștii au venit pentru a doua oară în camera de hotel folosită preț de două zile de cetățeanul olandez, până în momentul în care acesta a decis să părăsească în mare grabă România, tocmai pentru a scăpa de o eventuală reținere.

Însă lucrurile sunt destul de neclare, deoarece criminaliștii au revenit în camera de hotel pentru a scotoci printre gunoaiele lăsate în urmă de acesta. Asta în ideea de a descoperi eventuale dovezi legate de locurile prin care acesta s-a perindat în zilele petrecute în România, înainte de a decide să o răpească pe fetița de 11 ani, iar apoi să o ucidă cu sânge rece.

Potrivit unor surse din anchetă, în această cameră de hotel ar fi fot găsite probe biologice care confirmă că suspectul olandez ar fi avut aici o întâlnire amoroasă cu o persoană, însă nu se știe dacă a fost rezultatul vreunei agresiuni", a spus Ovidiu Oanță, corespondent Știrile Protv.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel