Crima care a șocat Croația: Trei copii minori, uciși de tatăl lor în vârstă de 56 de ani 

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
A ucis un alt bărbat din gelozie și a fugit în România pentru a scăpa de consecințe. Italianul a fost prins la Timișoara
A ucis un alt bărbat din gelozie și a fugit în România pentru a scăpa de consecințe. Italianul a fost prins la Timișoara

Un bărbat în vârstă de 56 de ani este suspectat că şi-a ucis cei trei copii minori în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un apartament din Zagreb, a anunţat poliţia, în timp ce presa locală susţine că el este un austriac ce trăieşte în Croaţia, relatează France Presse.  

Alertată de rudele acestui bărbat care i-au descoperit pe reţelele sociale anunţul că se sinucide, poliţia a intervenit şi a găsit cadavrele celor trei copii şi pe tatăl lor "în stare de sănătate deteriorată".

"Medicii au constatat moartea violentă a copiilor, în timp ce bărbatul a fost dus la spital pentru îngrijiri", se arată într-un comunicat.

Doi dintre cei trei copii, gemeni, aveau 7 ani, în timp ce al treilea copil avea 4 ani, potrivit presei locale.

Bărbatul a încercat probabil să se sinucidă prin ingerare de otravă sau medicamente, a indicat agenţia oficială de presă Hina, precizând că mama copiilor, fosta soţie a suspectului, nu se afla în Zagreb în momentul crimei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel