Crima care a șocat Austria: O fetiță de 13 ani a fost drogată, violată în grup și ucisă de patru afgani

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Opinia publică din Austria este șocată, după o crimă oribilă comisă de patru cetățeni afgani în Viena. Leonie, o adolescentă în vârstă de numai 13 ani, a fost abuzată de mai multe ori înainte de moarte.

Poliția a arestat trei afgani suspectați de crimă, iar un al patrulea bărbat este căutat la nivel internațional. Leonie W., fata de 13 ani ucisă la Viena (13 ani), a fost abuzată sexual de mai multe ori înainte de moarte.

Potrivit informațiilor prezetate de anchetatori și citate de publicația Kurier, tânăra de 13 ani care a fost ucisă și al cărei cadavru a fost găsit sâmbătă în Viena-Donaustadt, a fost abuzată de mai multe ori înainte de moarte.

Se spune că cel puțin doi dintre cei patru suspecți au abuzat de fată în apartamentul solicitantului de azil în vârstă de 18 ani care a fost arestat luni, a informat APA.

Trei afgani au fost deja arestați

 

În prezent, există trei persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani, reținute în acest caz. O a patra persoană (22 de ani) este căutată prin intermediul unui mandat internațional de arestare.

Fata, originară din Tulln (Austria Inferioară), îl cunoștea pe tânărul de 16 ani. L-a întâlnit vineri. Ulterior, este probabil să o fi însoțit la apartamentul tânărului de 18 ani.

Suspectul de 16 ani a făcut declarații la instanța regională din Viena. În fața judecătorului, afganul a negat orice acuzație.

"Leonie a fost prietena mea. Ne-am mai întâlnit de câteva ori, nu i-aș fi făcut niciodată nimic”, a susținut tânărul.

Al treilea suspect, tânărul de 23 de ani, care a fost acum arestat, s-a alăturat grupului mai târziu. Anchetatorii presupun că el a adus drogurile pe care i le-ar fi dat fetei.

Criminaliștii de la Kripo continuă să investigheze în toate direcțiile. Acum este dovedit că fata a fost violată de mai multe ori înainte de moartea ei.

Ancheta în acest caz este în plină desfășurare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel