Coșurile cadou de la FineStore, modalitatea prin care le poți oferi celor dragi de sărbători nenumărate bucurii, la doar un click distanță de tine

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Pentru cei care nu ajung anul acesta de sărbători în țară, iar gândul la cei dragi mai mereu le zboară, FineStore este aliatul lor! A pregătit peste 100 de modele de coșuri cadou, cu produse dintre cele mai rafinate, ambalate ca la carte, care să aducă bucurie oricui le primește în dar, în special celor care știu că Moș Crăciun nu i-a uitat și a venit de departe încărcat pentru ei!

Și cum ai putea mai bine să aduci veselia în familie de sărbători dacă nu cu un coş cadou denumit sugestiv ʺHoliday Joyʺ, care adună în el bucurii rafinate atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici? De la un vin roşu fermecător, un panettone italian tocmai bun de savurat alături de un ceai fierbinte, fursecuri daneze, bomboane de ciocolată cu marţipan şi praline şi până la alte surprize delicioase ce de abia așteaptă să fie descoperite, pentru toate multe mulțumiri vei primi, iar cei dragi cu gândul la tine le vor servi!  

Iar, dacă ai de gând să le asortezi darul de anul acesta cu sărbătoarea Crăciunului, poți alege de pe FineStore.ro coșul cadou ʺRed Christmasʺ, plin cu surprize delicioase! Vei avea satisfacția ca, fără să prezent fizic, să le dăruiești adevărate momente de răsfăț al papilelor gustative cu ajutorul cozonacului italian, bună dispoziție adusă de un spumant extra dry, alintul cremos al unui lichior cu tradiție, gustul fin al celor mai sofisticate delicii cu ciocolată și savoarea unică a unui ceai aromat, alături de accesorii asortate la obiceiurile lor de sărbători. Cu siguranță, atunci când vor descoperi și ceasul pe care coșul cu minunății îl conține vor începe să numere secundele până când vă veți reîntâlni!  

Indiferent că sărbătorile te găsesc în Spania, Franța, Italia, Danemarca sau în orice alt loc al lumii, ai posibilitatea să fii Moș Crăciun pentru cei dragi așa cum i-ai obișnuit!

În oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România găsești orice tip de cadou dorești, de la coșuri cadou sofisticate, pentru toate gusturile și bugetele, la licori dintre cele mai variate, pentru mese festive cum doar gospodinele noastre știu să pregătească și care merită stropite cu băuturi fine, de la vin, vodkă, rom, gin, lichior, whisky, tequila, șampanie, coniac, băuturi tradiționale și numai. Este bine de știut că FineStore.ro asigură livrare rapidă pe tot teritoriul României și transport gratuit pentru comenzi ce depăsesc 199 de lei! Sărbători cu bine! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel