Corpul unui bărbat decedat, găsit după 9 ani în apartamentul său

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Corpul unui bărbat decedat, găsit după 9 ani în apartamentul său
Corpul unui bărbat decedat, găsit după 9 ani în apartamentul său

Un bărbat care a murit în apartamentul său din Oslo a fost descoperit de un administrator după 9 ani, potrivit autorităţilor norvegiene.

Bărbatul decedat a fost găsit după 9 ani, atunci când administratorul le-a cerut poliţiştilor să deschidă apartamentul din Oslo pentru a putea efectua lucrări de întreţinere.

Poliţia crede că bărbatul a murit în aprilie 2011, semnele care arată acest lucru fiind o cutie de lapte şi o scrisoare care au fost găsite în apartamentul său. Autopsia a arătat că bărbatul a murit din cauze naturale, potrivit The Guardian.

Pensia sa a fost întreruptă în anul 2018, când Administraţia Norvegiană pentru Muncă şi Asistenţă Socială (NAV) nu a putut lua legătura cu el, dar facturile sale au continuat să fie plătite automat din contul său bancar.

Inspectorul de poliţie din Oslo, Grete Lien Metlid, a declarat că ea şi colegii ei au analizat atent situaţia bărbatului de a nu fi găsit de nimeni în toţi cei 9 ani: „Acesta este un caz special şi ne-a făcut să ne punem întrebări despre cum s-ar putea întâmpla. Pe baza imaginii pe care o avem, el a fost evident o persoană care a ales să aibă puţin contact cu ceilalţi”, relatează Medifax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel