Coronavirus. O româncă din Italia a fugit din carantină. A fost prinsă imediat de autorităţi - Imagini VIDEO

Andreea Cosma |
Data publicării:

O româncă a fost prinsă în Italia după ce a încălcat măsurile de izolare. Femmeia venise în Siracuya cu trenul din Palermo şi a fost imediat supusă verificărilor, apoi plasată în carantină.

În ciuda măsurilor stricte impuse de guvernul italian, românca a hotărât totuşi să încalce regulile şi să plece din carantină.

Anchetatorii nu exclud măsuri legale în ceea ce o priveşte, însă pentru moment, o vor plasa pe femeie într-un centru de carantină, scrie blogsicilia.it.

Vezi video cu românca prinsă de autorităţile italiene:

sursa: blogsicilia.it

Poliţia din Siracuza, sub coordonarea comandantului Vincenzo Miccoli, patrulează străzile oraşului pentru a verifica dacă există persoane care merg fără niciun fel de autorizație, cu încălcarea decretului anticovidian-19. 

Sosirile în Sicilia sunt în centrul multor controverse, în ciuda prevederilor adoptate de Guvern și de regiunea siciliană de a verifica intrările rezidenților insulei din Italia de Nord. 

Ieri, 9 lucrători din Siracuza au fost blocați la bordul a trei vehicule la Villa San Giovanni, dar apoi s-au întors acasă: acum sunt în carantină.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel