Corina Crețu: "Nimeni nu a plecat, dintre noi, dintr-un partid, de bine"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Corina Cretu Facebook
Corina Cretu Facebook

Comisarul european Corina Creţu, candidat la alegerile pentru Parlamentul European, a spus vineri, la Cluj, că a văzut, "uneori cu disperare, cum se pierd şanse", acesta fiind motivul pentru care a ales să se alăture altui partid.

"Nimeni nu a plecat, dintre noi, dintr-un partid, de bine, am plecat văzând, uneori cu disperare, alteori cu dezamăgire, cum se pierd şanse, oportunităţi, şi de aceea am aderat la acest nou partid",a spus Corina Creţu, referindu-se la alăturarea sa echipei Pro România.

Comisarul pentru Dezvoltare Regională a precizat, într-o conferinţă de presă, că deşi sunt în România oraşe care reprezintă oaze de europenism, cum este Clujul, Bucureştiul şi alte mari municipii din ţară, totuşi acestea există în acelaşi stat în care pot fi întâlnite sate depopulate, sărace, fără utilităţi.

În opinia sa, România nu poate evolua în acest mod, lăsând în urmă anumite zone.

Corina Creţu a mai spus că speră ca la votul de duminică să participe cât mai mulţi oameni, pentru că miza este aceea de a schimba societatea românească în bine.

"Mesajul meu este ca oamenilor să nu le fie frică, să fie conştienţi că în cabina de vot sunt ei înşişi, cu mintea, sufletul, inima lor şi să voteze conform conştiinţei. În opinia mea, orice formă de absenteism va costa foarte mult România", a mai spus Corina Creţu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel