Corina Crețu, anunțul momentului: "Da, o să candidez"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Corina Crețu a declarat că este gata să candideze la alegerile europarlamentare din acest an, singura ofertă venită până în prezent fiind din partea formațiunii PRO România. 

Comisarul european Corina Crețu a anunțat, în cadrul unui interviu acordat postului România TV, că îşi doreşte să candideze la alegerile europarlamentare, precizând că singurul partid care i-a făcut o ofertă concretă până acum este PRO România, formaţiunea lui Victor Ponta. 

"Candidez la alegerile europarlamentare. (...) Sunt în politică de foarte tânără, de la 22 de ani. Din 2006 sunt la Bruxelles, am început ca observator, apoi două mandate de comisar european, de aproape cinci ani comisar european, deci e firesc să îmi folosesc această experienţă acumulată la nivel european pe care cred că o pot folosi ajutând România mult mai mult de acolo", a precizat Corina Creţu.

"Nu am luat o decizie. Am o singură ofertă publică, la ora actuală, de la domnul Ponta, de la Pro România. O analizez, e un om cu care am colaborat foarte mult, care m-a propus pentru comisar european. PSD nu mi-a propus deocamdată nimic. Au spus că nu au discutat până acum. Eu sunt social-democrat convins. Ceea ce vreau să asigur este că pentru un post politic nu mă voi duce la orice partid", a mai spus Corina Crețu.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel