Copil de 9 ani, ÎNJUNGHIAT de tată, după ce a vrut să-și apere mama

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un copil de 9 ani din Bârlad a fost înjunghiat de tatăl său după ce s-a pus scut în fața mamei. 

Un băiat de 9 ani a fost rănit cu un cuțit chiar de tatăl său, după ce bietul copil a sărit să-şi apere mama și s-a pus scut în fața sa. În urma acestui episod cumplit, cel mic a ajuns la spital, transmite PRO TV.

Se pare că cei doi părinți se certau, iar la un moment dat bărbatul s-a repezit înspre mama copiilor cu un cuţit. Speriat, băiatul a sărit să o apere și a primit el lovitura de cuțit.  În tot acest timp, sora băiatului, speriată și ea, a sunat la 112.

„În cursul zilei de ieri, 4 iunie, ora 20.58, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au fost sesizați cu privire la un scandal produs într-o familie din localitatea Pogonesti, ocazie cu care un minor, în vârstă de 9 ani, ar fi suferit o plagă tăiată la un deget al mâinii drepte. Minorul a fost transportat la spital pentru primirea de îngrijiri medicale și internat împreună cu mama să (30 de ani).

Celălalt copil al familiei, o minoră în vârstă de 12 ani, a fost internată pentru evaluare și consiliere psihologică într-un centru al D.G.A.S.P.C. Vaslui, din municipiul Bârlad. În cauză, a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Împotriva bărbatului de 58 de ani a fost emis un ordin provizoriu de protecție”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, conform WowBiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel