Consilierul lui Dăncilă: "Trebuie să reducem din ministere. Mai răruț, e mai drăguț"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Remus Borza, consilierul economic al premierului Viorica Dăncilă, a declarat sâmbătă, la postul Antena 3, că susține reducerea numărului ministerelor. 

"La Guvern trebuie să mai reducem din ministere. Mai răruț, că-i mai drăguț. E mai eficient, mai rămân bani să facem și o fabrică în România", a spus Remus Borza, la postul citat. 

Declarația lui Borza vine în contextul în care social-democrații plănuiesc o remaniere mai amplă a guvernului, după votul pe moțiunea de cenzură anunțată de opoziție.

Borza a mai menționat că, în prezent, există ideea unei noi ordonanțe care să modifice celebrele OUG 114/2018 și oug 19/2019.

"De principiu a existat o logică a ordonanței 114, am avut creșteri economice chiar de 7%, în 2017, în medie de 4,7% în ultimii șapte ani și o dublare a PIB, iar impozitul colectat de la 600.000 de firme înregistrate la Registrul Comerțului a scăzut de la an la an, este un paradox. Vom decide dacă venim cu o a treia ordonanță, ca fie să abroge 114 și 19, fie să păstreze ce este bun din 114 si 19”, a spus Borza la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel