Codrin Ștefănescu, IRONIC de Ziua Justiţiei: „Azi sărbătorim Justiţia cu protocoalele secrete şi ilegale”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Azi sărbătorim Ziua Justiţiei cu protocoalele secrete şi ilegale, cu decizii în plicuri galbene şi care a nenorocit zeci de mii de oameni şi familiile lor, a scris fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu.

„Azi sărbătorim Ziua Justiţiei! Cum adică, care Justiţie? Aia cu protocoalele secrete şi ilegale. Aia cu decizii în plicuri galbene. Aia de care vorbea Base cu Maior la miez de noapte la Palat", a spus Codrin Ștefănescu.

„Aia de îşi şantaja judecătorii cu dosare fabricate din timp. Aia cu completuri ilegale şi neconstituţionale", a adăugat el.

„Aia de a nenorocit zeci de mii de oameni şi familiile lor absolut ptr nimic. La grămadă: Medici, profesori, jurnalişti, oameni de afaceri, aleşi locali, etc. Aia a lui Onea şi Portocala de la Ploieşti."

În încheiere, Codrin Ștefănescu a indicat o oarecare reţinere în a critica Justiţia și mai mult pe motiv că "aşa-i ordinul de sus".

„Asta sărbătorim noi azi! Şi n-avem voie să zicem nimic de rău că aşa-i ordinul de sus. Trăiască pacea pe pământ!", a concluzionat el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel