Codrin Ştefănescu ATAC în PSD: De ce TACE?

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Trecut pe linie moartă în PSD, după ce a intrat în dizgaţia noi conduceri Dăncilă-Teodorovici, Codrin Ştefănescu îi ironizează pe noi lideri după publicarea unui sondaj deloc favorabil. 

„Ce tare e Pieleanu ! Tatāl sondajelor, matematician, profet. Tocmai ce-a zis acum la Antena 3 ca PSD nu intra in turul 2 la prezidentiale. Indiferent de candidat. Tiriac sa vina si degeaba! Esec! Cum ne pregatesc din timp expertii āstia ptr vestea cea rea de pe urma. Stie Pieleanu de ce... P.S. De Plesoianu n-a zis un cuvintel. E interzis de sus !”, a scris Ştefănescu, pe pagina de Facebook.

Reacţia sa a venit după ce sociologul Marius Pieleanu, într-o emsiune la Antena 3, a vorbit despre posibile jocuri de culise în PSD, care ar putea pune partidul în situaţia de a nu putea propulsa un candidat la prşedinţie în turul II.

„Este posibil să îl aleagă pe cel de pe poziția numărul doi din sondaj, însă este absolut imposibil și ar fi o greșeală dacă ar da un nume care este situat pe alte poziții în sondaj. Ar fi o greșeală fatală. PSD dacă nu reușește să se ducă în turul doi, mi-e teamă că va intra într-o implozie pe care nu o va putea controla nimeni", a precizat Pieleanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel