Codrin Ştefănescu, IZBUCNIRE pe Facebook: "URGENT! Sunt o grămadă de TURBAŢI!"

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Codrin Ştefănescu a transmis un nou mesaj pe pagina sa de Facebook, în care susţine că "sunt mulţi turbaţi în politica românească".

"Sunt o grămadă de turbati in politica românească. Care muscă in stanga si dreapta infestând totul in jurul lor. Unii chiar au nevoie de ajutor medical. Urgent! Si chiar li se spune asta cu prietenie. Dar ei devin si mai turbati...", a scris pe Facebook, Codrin Ştefănescu.

Acesta a transmis în ultima perioadă mai multe mesaje de acest gen criticilor săi, inclusiv senatorul Pro România, Adrian Ţuţuianu.

"S-a apucat unu' Ţuţuianu de la Pro România să mă înjure pe mine şi pe Bădălau. Că suntem răi pentru că l-am dat afară din partid ca pe un trădător jalnic ce este. Că nu am semnat şi noi scrisoarea anti-Dragnea a cărei autor cică este chiar el! Că ne-am luptat cu statul paralel şi abuzurile acestuia pe care el le-a aplaudat constant. Că nu l-am lăsat să se poarte ca un mic tiran pe moşia lui numită PSD Dâmboviţa. Unde-i trata pe toţi cu maxim sictir. Şi c-a primit pentru asta un şut fix în fund, când nu se aştepta!

Citeşte şi: Pleşoianu TUNĂ şi FULGERĂ pe Facebook: "INFINITĂ SCÂRBĂ! Domnișoara asta plângea lângă mine!"

Cum adică, care Ţuţuianu? Ăla cu înregistrarea din şedinţă! Ăla care-i numea dobitoci şi oligofreni pe proprii săi colegi de partid din toată ţara. Că nu i-a scăpat unul din tot partidul neînjurat şi măscărit. Ăla de se visa preşedinte de ţară, lider balcanic şi european, stăpân de continent! Traseistul de azi. Cel care pe vremuri se gudura pe lângă "dictator" să ajungă vice la Senat şi apoi ministru la apărare. Şi culmea, chiar a ajuns! Pentru că a pupat tot ceea ce era de pupat. Tot nu vă amintiţi de personajul acesta lugubru? Deloc, deloc? Eram sigur!", a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel