Pleşoianu TUNĂ şi FULGERĂ pe Facebook: "INFINITĂ SCÂRBĂ! Domnișoara asta plângea lângă mine!"

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Liviu Plesoianu - deputat PSD
Liviu Plesoianu - deputat PSD

Liviu Pleşoianu o atacă dur pe Iosefina Pascal, o tânără care a participat la un concurs la Antena 3 şi care  a postat atât pe contul ei de socializare, cât şi pe pagina lui Codrin Ştefănescu un mesaj în care spune că Pleşoianu este un "securist ticălos".

"Domnișoara asta plângea lângă mine, la Antena 3, când n-a câștigat concursul din data de 1 Decembrie. Domnișoara asta a venit la lansarea mea de carte și am invitat-o să ia cuvântul. Domnișoara asta, de la Congresul PSD încoace, mă atacă în mod constant făcând echipă cu distinsul Gelu Vișan. Domnișoara asta, pe pagina lui Codrin Ștefănescu, a scris acum câteva ore, într-un comentariu, că sunt un "securist ticălos". Domnișoara asta fie are nevoie de oamenii în halate albe, fie știe FOARTE BINE ce face...

Infinită SCÂRBĂ mă cuprinde când constat mizeria morală a unei persoane care a băgat capul în poză pentru a-și câștiga simpatie, după care a început să scuipe și să-și arunce veninul.

Citeşte şi: Liviu Pleşoianu: "Ţara asta se va ELIBERA atunci când vom REUŞI să..."

...Atât de frică le e băieților de... serviciu după discursul meu de la Congres încât au decis să își detoneze dronele infiltrate? E, poate, doar un ghem de probleme personale pe care doar niște specialiști cu experiență și halate albe îl pot dezlega? Nu știu. Dar ce știu sigur este că domnișoara Iosefina Pascal m-a convins o dată în plus că trebuie să mă vindec de o boală: aceea de a le acorda totuși credit persoanelor care, instinctiv, nu îmi plac.

"SUCCESURI", domnișoară Pascal! Ați comis o imensă mizerie în ce mă privește. Din acest moment, pentru mine nu mai existați.

Doamne, ferește!", a scris Liviu Pleşoianu, pe pagina sa de Facebook.

 

"Nume de cod Romeo"

 

Iosefina Pascal, tânăra la care face referire Liviu Peşoianu, a scris pe pagina sa un mesaj în care îl acuză pe deputat că lansează atacuri la fostul lider PSD, Liviu Dragnea, permiţând o postare în care acesta este atacat, chiar pe unul dintre grupurile sale de Facebook.

"Plesoianu, omul care îl "apăra" pe Dragnea la Congres, le-a dat dispoziție slugilor lui să-l atace pe același om. Aveam informații, după cum v-am zis, ca in această seară se va produce primul atac. Și că acest securist ticălos a trebuit să fie promovat de greii serviciilor, cu pile, pentru că altfel rămânea repetent la ce minte are. Altfel nu se explică disperarea de a sări la beregata omului fără de care Plesoianu azi era un nimeni. Fără Liviu Dragnea, acest măscărici n-ajungea niciodată pe liste. Ce dovadă mai mare a trădării puteți avea, când intr-un grup coordonat și securizat personal de Plesoianu, apare un atac fără precedent împotriva deținutului politic Dragnea?

Citeşte şi: Pleșoianu explică DEMISIA lui Carmen Dan: "Iohannis a ORDONAT"

Cât de ticălos sa fii, Plesoianule, să-l ataci pe ăla care te-a făcut om știind că e la închisoare și nu se poate apăra? Cât de ticăloși putem fi cu toții, să acceptăm ca o astfel de zdreanță umană să manipuleze o țară întreagă după bunul lui plac? Cum spunea cineva, "fie să fim", ce dracu'? Ticăloși, sau securiști, sau amândouă? Dacă această simbioză trebuia să poarte un nume, atunci numele mojiciei este Plesoianu. #NumeDeCodRomeo", a scris pe Facebook Iosefina Pascal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel