Codrin Ştefănescu, apel DISPERAT: "Trezeşte-te, Ciolacule! Trezeşte-te sau lasă-ne!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Codrin Ştefănescu lansează un apel disperat către preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, privind plecarea mai multor oameni din fiefurile locale ale partidului către alte formaţiuni.

"Trezeste-te, Ciolacule! In timp ce tu te prefaci cā te joci cu motiunea, ne fug oamenii din teritoriu!

Rând pe rând, primari si viceprimari PSD anuntā cā pleacā din partid definitiv si irevocabil. Ne pleacā si organizatii locale cu oameni si bagaje cu tot. Fie la PNL, fie la Ponta, pleacā pur si simplu unde vād cu ochii! In toate judetele fenomenul ia amploare. In fiecare zi. Oameni care au clādit partidul nostru, care au câstigat prin luptā mandatele, isi iau lumea-n cap! Oameni care au muncit ani de-a rândul in toate campaniile si indiferent de situatie. La Botosani, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Mehedinti, Brasov, Caras, Arad, Bucuresti, etc. Liderii judeteni incearcā sā opreascā hemoragia si fac toate eforturile in sensul acesta!

Toate eforturile omenesti! Dar Ponta rupe bucati intregi din PSD, iar oamenii lui Orban deschid larg usile pentru alesii nostri. Si pleacā pentru cā PSD e condus rāu, Marcele! Cu blaturi, cu capul in pāmânt, cu servilism in fata noilor stāpâni.

Trezeste-te sau lasā-ne! Cā ne facem tāndāri sub conducerea ta si a sefilor tāi! Care isi doresc ca PSD sā disparā definitiv", a scris Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel