Clotilde Armand, la un pas să fie bătută în trafic, în urmă cu scurt timp: "Nu mă intimidați"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Clotilde Armand povestește că astăzi, în timp ce se ducea spre birou, un individ a început să-i dea cu pumnii în mașină și a încercat să-i deschidă ușa autoturismului. 

Armand se afla la un semafor, în momentul în care individul ar fi încercat s-o agreseze. 

"În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum. PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote," a scris Clotilde Armand pe Facebook. 

Scandalul gunoaielor în Sector 1 cu suișuri și coborâșuri

 

Primarul Clotilde Armand a declarat joi că intenţionează să plătească în mod direct sortatorilor de deşeuri pentru a debloca criza gunoaielor din Sectorul 1.

"Am plătit toate facturile chiar în avans care sunt legate de gunoiul menajer. I-am primit astăzi pe cei trei sortatori cu care lucrăm, ei spun că nu au fost plătiţi din februarie, chiar dacă noi am achitat facturile către Romprest. (...) Am plătit vineri un avans, în sensul că nu era factură scadentă, o factură de 9 milioane de lei, ca să deblocăm situaţia. (...) Noi am încercat să efectuăm plata directă, dar ei nu sunt subcontractori declaraţi în acest contract, aşa că legea nu îmi permite să fac plata directă către ei fără să am o procedură precisă pentru asta. (...) Soluţia la care lucrăm acum este să avem această plată directă, chiar dacă Romprest nu a agreat până acum să facem această plată directă, să fie gata destul de rapid, adică în câteva zile şi să deblocăm situaţia şi sortatorii să-şi deschidă uşile pentru deşeurile noastre", a spus Clotilde Armand în şedinţa Consiliului Local de joi.

Ea a menţionat că ANRSC a obligat autoritatea locală să aibă un contact direct cu sortatorii printr-o procedură concurenţială şi că Primăria o va organiza, numai că între timp a apărut problema cu gunoiul în sector.

"Discut cu ei ca să putem în mod urgent, printr-o achiziţie mai rapidă, să preluăm noi acest contract", a spus Clotilde Armand.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel