Cîțu, IRONIE la adresa lui Ciolacu: "Sper să vă găsească sănătos comunicatul INS"

Liviu Ludovic / 15 mai 2020, 12:14 Salveaza PDF Comentarii

Ministrul Florin Cîţu scrie, după ce INS a anunțat că PIB a înregistrat o creştere cu 2,4% pe seria brută, că estimările sale au fost confirmate. "Domnule Ciolacu, sper să vă găsească sănătos comunicatul INS!", adaugă Cîțu.

"INS confirmă estimările mele! Măsurile implementate de noi au avut efect și economia a crescut în termeni reali în primul trimestru din acest an. În ciuda tuturor piedicilor și a scenariilor apocaliptice venite de la PSD și de la trompetele lor din spațiul public. V-am spus că facem lucruri fantastice!", a scris Cîțu pe Facebook.

Ministrul susține că în acest an nu mai putem avea creșterea economică estimată la începutul anului: "Bineînțeles că vom avea un deficit mai mare. Dar am promis că facem totul pentru a limita efectele negative ale acestei crize pentru romani. Măsurile luate de noi, guvernul liberal, împreună cu cifrele pentru primul trimestru, îmi dau încrederea că economia începe să și revină din trimestrul trei și vom avea o dinamica în V. Există probabilitatea foarte mare să nu avem două trimestre consecutive de contracție a economiei. Adică să evităm recesiunea tehnică".

Cîțu își termină ironic mesajul: „Comparativ cu trimestrul IV 2019, produsul intern brut în trimestrul I 2020 a fost, în termeni reali, mai mare cu 0,3%. Faţă de acelaşi trimestru din anul 2019, Produsul intern brut a înregistrat o creştere cu 2,4% pe seria brută şi cu 2,7% pe seria ajustată sezonier" - INS. Acest mesaj trebuie citit în special de Ciolacu, Alfredși Budai. Că să vedeți că nu sunt răutăcios am făcut eu efortul să vă explic acest comunicat. Nu-l înțelegeați dacă-l citeați singuri".

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

18 apr 2021, 14:11 in Social
Cutremur în România

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy